Petrecere la Zorky’s Planet

18:30:00 - 18:30:00
Marți 10 Septembrie 2013

Concert Sore de ziua lui Zorky – Petrecere cu spectacol la Zorky’s Planet

Zorky’s Planet, primul parc de distracţii din România instalat într-un centru comercial, în AFI Palace Cotroceni, organizează o mega-petrecere de ziua lui Zorky, pe 10 septembrie, avându-i ca invitaţi pe Sore, pe Pitiku cu trupa lui de dans şi pe animatorii de la Zurli.

Evenimentul va începe la ora 18:30, iar atmosfera va fi una plină de veselie, se va cânta, se va dansa, se vor face magneţi personalizaţi şi se vor împărţi dulciuri.

petrecerea Zorky planet

Despre Zorky’s Planet

Amenajat pe o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi, Zorky’s Planet este primul parc de distracţii din România instalat într-un centru comercial, în AFI Palace Cotroceni, la etajul 1. De asemenea, în premieră pentru România, Zorky’s Planet, a lansat în august 2012 primul roller coaster instalat într-un shopping center din Europa de Est.

Construcţia roller coaster-ului (proiectarea, designul, producerea, transportul şi instalarea) a durat 14 luni şi a presupus o atenţie deosebită la detalii, întrucât integrarea sa în incinta mall-ului AFI Palace a fost realmente o provocare. Rezultatul final este un roller coaster dedicat atât adulţilor, cât şi copiilor, capabil să ajungă la viteza de 45 km/h, având o lungime de 140 m şi o greutate  de 40 de tone. Roller coaster-ul are 16 locuri, iar la montarea lui au lucrat firme renumite de proiectanţi din Italia şi din Israel.

Gândit pentru a asigura cât mai multe variante de distracţie pentru întreaga familie, Zorky’s Planet oferă vizitatorilor săi şi un loc de joacă pentru pitici cu tobogan gonflabil, labirint, tiroliană, piscină cu bile, turnuri cu bile, plasă elastică, jocuri electronice şi mecanice, maşinuţe tamponabile, carusele, trenuleţe şi multe altele. Toate aparatele sunt de cea mai bună calitate, importate de la renumiţi furnizori din Italia, Anglia şi Germania, oferind un maxim de siguranţă.
Dezvoltatorul conceptului Zorky’s Planet, compania Britta Trading, cu o experienţă relevantă în crearea de locuri de joacă indoor pentru copii, a adus pentru prima dată în România sistemul american de operare, bazat pe carduri. Această modalitate de acces la jocurile electronice este modernă şi uşor de folosit, atât de către copii, cât şi de părinţi.

Zorky’s Planet oferă tuturor vizitatorilor o multitudine de atracţii: piese de teatru pentru cei mici şi mari, în fiecare sâmbătă, cu intrare gratuită şi facepainting inclus, organizări de petreceri pentru zile de naştere, spectacole, evenimente speciale şi concursuri.

 

 


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Marți 10 Septembrie 2013

Program:
18:30:00 - 18:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Zorky’s Planet, AFI Cotroceni

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL