Petrecere online în familie cu Carnaval Party

17:00
Duminică 05 Aprilie 2020
București

Noi suntem animatorii de la Carnaval Party și nimic nu ne oprește să facem ce știm mai bine. Așa că, în campionatul găsirii celor mai lipsite de plictiseală lucruri de făcut între patru pereți, contribuim cu o porție zdravănă de distracție la prima petrecere online de care am auzit noi vreodată, adresată oricărei familii cu copii până în 10 ani.

▶ Pe 5 aprilie, de la ora 17 fix, dați play de pe pagina noastră petrecerii fără limită de invitați la care fiecare are loc în primul rând și la care sărbătorim incredibila răbdare de care am dat cu toții dovadă în ultimele zile. Va fi o premieră pentru noi toți în care vom învăța într-un mod nou că joaca nu are limite, ca bucuria trece dincolo de ecrane și pentru cei care nu ne-au văzut în acțiune, o ocazie să ne cunoașteți în sfârșit. Timp de o oră, adunati-vă cu mic, cu mare, lăsați-vă pe mâna noastră și să fie cea mai mare petrecere online în familie, în cât mai multe sufragerii !

Iar la final, deși am fost atât de mulți, casa va fi la fel de curată, mami ! ッ

♫♪ Cum ne organizăm ♪♫
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
Noi venim cu muzica și jocurile care nu vă lasă să stați pe loc, dar recuzita de petrecere va trebui s-o pregătim împreună, fiecare de la el de-acasă.

✐✁ Fiți alături de noi aici, pe pagina Carnaval Party, în zilele următoare, pentru a avea acces la tutoriale în care, din lucruri pe care le avem cu toții prin casă, putem confecționa cele mai fun articole de petrecere!

Până atunci dați share acestui eveniment prietenilor voștri pentru a-i invita și pe ei ! Ne vedem pe 5 aprilie, la voi pe covor ッ♡

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 05 Aprilie 2020

Program:
De la 17:00

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL