Piața Țărănească și Meșter(Ești)! – Recolte de Toamnă @ MŢR

02-04 Octombrie 2020
București

Asociația Urban Events organizează din 2 până în 4 octombrie 2020 la Muzeul Național al Țăranului Roman , în curte, Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)! – Recolte de Toamnă. Intrarea se face prin strada Monetăriei nr. 3 și ieșirea prin B-dul Ion Mihalache. Accesul este gratuit.

Peste 60 de producători, meșteri populari, artiști și colecționari din toate zonele țării vă așteaptă cu roade bune de toamnă, cu obiecte fel de fel, confecționate manual dar și obiecte de colecție.

Veți putea târgui icoane pictate pe lemn sau sticlă și obiecte din lemn cioplite, straie populare, covoare și ceramică de Corund sau Maramureș, cămăși, ii și fote, costume populare din toate zonele etnografice ale țării, bijuterii și păpuși, jucării, cosmetice naturale, artă sacră, lână împaslită, tablouri, pernuţe din lavandă, decorațiuni din piele, stică și metal, marochinărie, vitralii și fel de fel de lucruri frumoase, bune de probat și târguit.

Negustorii și colecționarii de antichități vă invită într-o lume aparte cu obiecte și povești de demult . Puteți admira și achiziționa mobilier țărănesc, ii vechi, catrințe, paftale, covoare, ceramică veche, mobilier casnic, unelte țărănești, porțelanuri, numismatică, carte veche, bijuterii, patefoane și plăci, lăzi de zestre, cufere, instrumente musicale, vederi și statuete.

De-ale gurii, puteți târgui miere, țuică, vinuri și palinci, plăcinte și cozonaci, fructe și legume de sezon, muraturi, zacuști și dulcețuri, baclavale și sarailii, must proaspăt stors la fața locului, tochitură și sarmale, grătare și pastramă, toate pe degustate, cum cere tradiția la Piața Țărănească.

Va rugăm să manifestați responsabiliate față de voi și cei din jurul vostru, respectați distanțarea socială și purtați mască! Condițiile de vizitare sunt afișate în cadrul târgului .


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
02-04 Octombrie 2020

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Țăranului Român

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Şoseaua Kiseleff nr 3

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL