Picnic la Muzeu | 27 iunie – 21 iulie, ArtSafari

14-17 Iulie 2024
București

Ne face o deosebită plăcere să te invităm la cel mai nou proiect inspirat de Programul FOOD: Picnic la Muzeu, între 27 iunie – 21 iulie 2024 la ArtSafari.

Edenred a lansat în parteneriat cu ArtSafari şi Mastercard, o premieră în România: expoziţia de artă unde vizitatorii pot face picnic chiar în spațiul expozițional.

Din misiunea acestui proiect:

Ar putea o expoziție de artă să ne influențeze pozitiv obiceiurile alimentare și stilul de viață? Mâncarea nesănătoasă vine la pachet cu un cost social enorm pentru fiecare din noi, dar și pentru comunitate.

Acțiunea, inspirată de programul FOOD, este o inițiativă Edenred menită să ajute la conștientizarea importanței pauzei de prânz și a unui „moment de respiro” de calitate.
10 lucrări de artă cu tematica de picnic, inclusiv o creație ce aparține celebrului Salvador Dalí – „Apariția unei fete și a unei fructiere pe o plajă” („Apparition of Face and Fruit Dish on a Beach”), invită publicul să reflecteze asupra impactului pe care-l poate avea pauza și, în special, cea de masă, asupra rutinei cotidiene. Dincolo de o reconectare mai bună cu sine, acest moment din miezul zilei este indispensabil pentru echilibru. Un prânz alaturi de colegi, prieteni sau colaboratori, departe de calculator, poate reprezenta o sursă de echilibru și poate oferi inspirația creativă de care avem cu toții mare nevoie, indiferent de activitatea noastră.

Expoziția cuprinde și importanți artiști români, precum Francisc Gall, Francisc Sirato, Alexandru Ciucurencu ori Ion Pacea.

Ce se întâmplă în cadrul expoziției?

• Vizitatorii primesc o păturică pentru picnic la intrarea în expoziție și se pot așeza pe ea chiar în spațiul expoziţional
• Vizitatorii admiră tablourile și pot face fotografii. În plus, există un colț unde își pot lăsa gândurile sau emoţiile legate de tematică
• Mâncarea pentru picnic o pot aduce chiar ei

Vizitarea în echipă poate avea ingredientele unui adevarat #micro-teambuilding “out of the box”:

• Luați prânzul împreună într-un spațiu inedit.
• Un pachet de cărți de joc dedicat, #OutforLunch, vă poate ghida conversația de prânz pentru a descoperi ce obiceiuri necunoscute, dar inspiraționale, au colegii voștri.

Știm că “nu-avem-timp”. Dar o oră de prânz la „Picnic la Muzeu” va fi mai lungă 😊 decât fix o oră petrecută mâncând, de exemplu, în faţa calculatorului!
Și nu e chiar un paradox. ✳ Pentru că arta îmblânzește ritmul trepidant al timpului și starea noastră de a fi prezenți în el.

Hai și tu la Picnic la Muzeu by Edenred!

Pentru o viaţă sanătoasă, pauza de prânz se ia cu… artă.

📍Muzeul Art Safari, Palatul Dacia-România, Lipscani 18-20, București – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/979428450328772/979428486995435/

Detalii Eveniment

Perioada:
14-17 Iulie 2024

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
21:00

Orasul:
București

Detalii Eveniment Recurent

Picnic la Muzeu | 27 iunie - 21 iulie, ArtSafari este organizat în perioada 11-21 Iulie 2024; Joia, Vinerea, Sâmbăta și Duminica în fiecare săptămână, fiecare eveniment durând 4 zile.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL