Pinocchio. Teatru de păpuși Bi Ba Bo +3 ani @ Koviltir

Teatrul de Papusi Bi Ba Bo prezintă celebra adaptare după Carlo Collodi, PINOCCHIO, o poveste plină de aventuri a păpușii de lemn construită de un biet păpușar, la Koviltir. La începutul spectacolului, care durează aprox. 40 de minunte, actorii nostri încântă copiii cu muzica aleasă după gusturile și vârstă celor mici.

Pinocchio este o păpușă care pride viață, veselă, energică și naivă. Păcălit de Vulpea cea vicleană și Motanul cel șiret, Pinocchio intră în bucluc de mai multe ori, spunând minciuni doar pentru a trece cât mai repede peste greșelile făcute, însă cu fiecare nouă minciună nasul îi tot crește. Zâna cea bună îl ocrotește sfatuindu-l să spună adevărul.
Din fericire, povestea noastră se termină cu bine, Pinocchio transformandu-se într-un copil adevărat care s-a cumințit și și-a bucurat tatăl până la adânci bătrâneți!

Accesul este permis copiilor cu vârsta de minimum 3 ani.

♡ Vă rugăm să aveți în vedere regulile de distanțare socială, importanta dezinfectării mâinilor [ aveți la dispoziție în locurile marcare dezinfectant ], dar și faptul că va exista un număr limitat de locuri disponibile.

Ne găsiți în Parcul Herăstrău, intrarea din Șoseaua Nordului vis-a-vis de Market Nord, pe partea stangă.

Unde? Koviltir, Soseaua Nordului 102, Bucuresti

Vă rugăm să fiți respectoși cu natura și împrejurimile, fără a polua parcul.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 15 August 2020

Program:
De la 10:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL