Piua! – Targ pentru copii si parinti liberi | Ep.3

22-23 Septembrie 2018
București

Piua este primul târg alternativ pentru copii și părinți din București. A treia ediție se intamplă în weekend-ul  22-23 Septembrie, 10:00-20:00, în cel mai creativ spațiu din centrul Bucureștiului (la Impact Hub Timpuri Noi, Splaiul Unirii 165, vis a vis de stația de metrou Timpuri Noi).  

 

Ediția de toamnă Piua este de bifat obligatoriu pentru orice părinte. Un eveniment care s-a lăsat mult așteptat pe piața romanească, ce adună sub aceeași umbrelă nenumărate proiecte care merită lăudate. Chemați-vă și prietenii! Iată de ce:

 1. E alternativa cu suflet și blândețe la ce știam de mult despre copii

Piua adună la un loc branduri pe care nu le găsești niciodată la mall. Cele care înțeleg că orizontul unui copil e mult mai larg decât roz, bleu, Barbie și Minimax, care nu fac compromisuri nici la calitate, nici la substantă. Organizatorii spun așa:

 “Piua e cadoul nostru pentru copii și părinti liberi. Un târg, o întâlnire, un nod cum am invătat să facem, în care adunăm cât mai multe dintre brandurile care îi respectă pe copii așa cum îi respectăm noi. Pentru copiii și familiile care îi invată să trăiască frumos și liber, cu iubire, tolerantă și curiozitate pentru tot ce îi inconjoară.”

 1. E un weekend petrecut împreună, cu ateliere, joacă, artă și multe ghidușii la un loc
 • Ateliere de joacă senzorială cu pedagogi Waldorf
 • Yoga pentru copii cu Nirvana Yoga România  
 • Ateliere Craft & Learn: Opincărie, pictură pe vase ceramice, păpuși pe linguri de lemn cu Școala de Meșteșuguri
 • Spectacol atelier: Domnul Căluț de mare cu Tăpușele
 • Teatru pentru copii: Max și Mara, 2 frați curajoși cu Juxi Magic  
 • Joacă liberă, cu jucării de închiriat de la Evertoys  
 • Ora de lectură: Povestea lui Norpi cu Andrei Dumitrașcu
 • Programul complet pe Facebook, aici -> https://www.facebook.com/events/666910206978866/
 1. E despre +40 de branduri  care înțeleg și respectă inteligența copiilor la fiecare vârstă

Părinți artiști, antreprenori, designeri sau ingineri care au creat singuri proiectele de care aveau nevoie. Din dorință către o lume o mai bună pentru noi și pentru copiii noștri s-au născut branduri prietene cu mediul, cu alimentația sănătoasă, cu dezvoltarea curiozității sau a cunoașterii. Branduri cu interes sporit către obiceiuri sănătoase, materiale naturale sau povești cu final fericit.

 1. E cu adulți, brunch, cafea și muzică bună, fără să lași copilul la bunici

Pentru că echilibrul părinților, ca propriile lor plăceri și dorințe, e la fel de important ca cel al copilului. În haosul a tot ce înseamnă parenting uităm de prea multe ori ce anume ne făcea să fim “noi”, inainte de copii. Dar ne ajută atmosfera de la Piua să ne redescoperim, la un brunch Chez Odette, cu desert raw-vegan Raw Gateau, un dulce la pachet și un smoothie pentru înviorare de la Van Fruct.

Ne vedem acolo pe 22 – 23 Septembrie, la Impact Hub Bucuresti. Join pe Facebook, să nu uitați! >> https://www.facebook.com/events/666910206978866/

Despre seria de evenimente Piua

Piua! este primul târg alternativ pentru copii din București. Creat ca răspuns la oferta existentă, Piua! a fost creat pentru brandurile inteligente, alternative, care respectă sensibilitatea și puterea de înțelegere a celor mici și refuză să adere la clișeele mass market ale pieței pentru copii. Piua oferă publicului bucureștean o alternativă cu substanță în designul românesc de calitate, dar și în proiecte independente.

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 200 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 300 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Join, love, share si veniti cu prietenii!

➤ Bilete | 10 LEI, disponibile la intrare
➤ Salutari si intrebari | [email protected]

36923474_494203317678823_59697515678662656_o

Detalii Eveniment

Perioada:
22-23 Septembrie 2018

Ora incepere:
10:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL