Popasul Craiului. Pensiune Kid-Friendly la Poalele Masivului Piatra Craiului

  Popasul Craiului se află în zona de pajiști de la poalele Masivului Piatra Craiului, la doar 3 km de Cabana Plaiul Foii. Așa cum îi spune și numele, este un loc în care te poți opri cu familia pentru a te încărca de energie înainte de a urca pe munte.


   

  Locaţia este kid-friendly şi proximitatea faţă de Plaiul Foii o face potrivită cel puţin pentru o excursie de weekend în familie. Veţi putea explora zona cu privelişti superbe și traseele montane numeroase care pornesc de aici.

  Cazarea la Popasul Craiului

  Decorată în stilul cabanelor de munte de pe la noi, cu mobilier din lemn masiv, elemente din piatră și piele, pensiunea oferă 42 de locuri în 19 camere: duble cu pat matrimonial, dublă twin și triplă, cu prețuri de la 120 de lei pe noapte fără mic dejun, cu 40 de lei un pat suplimentar.

  Popasul Craiului Pensiune Kid-Friendly
  popasulcraiului.ro

  Copiii de până în 6 ani au gratuitate dacă dorm cu părinții în pat. Restaurantul de la Popasul Craiului servește mâncare tradițională românească specifică zonei, cu meniu a la carte. Wi-fi inclus!

  Echitație la Popasul Craiului

  Centrul de echitație de la Popasul Craiului va așteaptă să va bucurați de acest sport frumos, fie că sunteți începători sau inițiați, cu 4 armăsari din rasă Friesian, 7 lipițani și 4 ponei Shetland, prietenii copiilor.

  Popasul Craiului Pensiune Kid-Friendly
  popasulcraiului.ro
  • Echitație/lecții: 60 lei/60 min.
  • Plimbare cu trăsură/sanie: 30 lei/30 min.
  • Plimbare cu ponei: 10 lei/10 min.
   Prețurile includ TVA și taxa locală.

  Vezi şi

  DESENE: Gruffalo. Desene Animate Online Dublat in Română

  IEŞIRI: Evenimente pentru Copii în Weekendul Acesta

  PARENTING: 10 Reguli de Aur Ca Să Ai Viaţă Uşoară Cu Copilul

  Ce poți face în zonă cu copilul

  Silueta impunătoare a Masivului Piatra Craiului vă va stârni dorința de a face drumeții pe potecile ce pleacă din Plaiul Foii. Vă puteţi bucura și de trasee mai puțin solicitante, care atrag turiștii însoțiți de copii.

  Popasul Craiului Pensiune Kid-Friendly poteca de munte
  popasulcraiului.ro

  Cele 33 de trasee montane pleacă spre est către refugiul Diana și refugiul Spîrlea și spre sud către cabana Garofiță Pietrei Craiului. Trebuie să știi că atunci când cei mici se vor putea încumeta la trasee mai dificile, tot de aici începe, pe sensul est-vest, traseul de parcurgere a crestei munților Făgărasului. Vezi aici ce trasee recomanda chiar gazdele de la Popasul Craiului.

  Ce puteți vizita în zonă 

  • Peștera Stanciului
  • Cerdacul Stanciului
  • Peștera Dâmbovicioara
  • Schitul Colțul Chiliilor
  • Marele Grohotiș
  • Rezervația de urși de la Zărnești
  • Cetatea Râșnov
  • Peștera Valea Cetății

  Locuri de joacă și sport pentru copii la Popasul Craiului

  Popasul Craiului Pensiune Kid-Friendly
  popasulcraiului.ro

  Un sejur în familie va fi o plăcere pentru copii, mai ales dacă aceștia își găsesc și prieteni printre ceilalți oaspeți. Vor avea parte de locuri de joacă moderne, cu leagăne, tobogane, trambuline și groapă cu nisip, dar și centre de activități pentru mișcare în siguranță: fileu de volei, porți de fotbal, masă ping-pong, coș de baschet.

  Contact Popasul Craiului

  Cum ajungi la Popasul Craiului


   RECOMANDARE

  popasul-craiului-pensiune-restaurant-si-centru-de-echitatie-kid-friendly-2 popasul-craiului-pensiune-restaurant-si-centru-de-echitatie-kid-friendly-3 popasul-craiului-pensiune-restaurant-si-centru-de-echitatie-kid-friendly-4 popasul-craiului-pensiune-restaurant-si-centru-de-echitatie-kid-friendly-5 popasul-craiului-pensiune-restaurant-si-centru-de-echitatie-kid-friendly-fb-final

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU