Poveste sau Realitate? Acasă la Moș Crăciun, in Laponia

Peisaje nepămantesti, natură sălbatică, culori intense și ireale, întinsuri nesfârșite de zăpada, o atmosferă de basm, dar și multă adrenalină.

Când auziți „Laponia”, inevitabil vă gândiți la un tăram înghețat și la Moș Crăciun, la spiriduși, reni și la clipele magice ale copilăriei. Dar mergând în Țara lui Moș Crăciun puteți retrăi toate aceste sentimente minunate alături de copiii voștri. O excursie în Laponia pentru a-l vedea pe Moș Crăciun, pe renii și elfii săi, este visul oricărui copil. Însă, Laponia este mult mai mult decât un tărâm de fantezie, de Crăciun. Puteți fi chiar voi exploratori la Polul Nord! Un sejur în Laponia va tentează și cu aventuri menite să va pună sângele în mișcare și să va facă inimă să bată cu putere. 

Trăiti momente pline de magie în fermecătoarea Laponie!

Lumini polare, viteză și adrenalină la cote maxime în Laponia. Noaptea polară și aurora boreală vin la pachet cu orice alegeți să adăugați: ice karting, snowshoeing, safari cu snowmobilul, husky sau reni, kiteboarding, pescuit la copcă și sauna arctica. Nu uitați să îi șoptiți Moșului ceea ce va doriți!

Vă invităm să vă petreceți cele mai frumoase sărbători de iarnă, impreună cu familia, acasă la Moș Crăciun, în Laponia!  Alegeți pachetul care vi se potrivește. 

FAMILII CU COPII:

  • Orice copil visează să îl întâlnească pe Moș Crăciun la el acasă.
  • Atmosferă și personaje de poveste: Moș Crăciun și soția sa, Elfii, Sania Moșului, Sami.
  • Activități pline de emoții și bucurii: întâlnirea cu Moșul la casa lui ascunsă din pădure, certificatul de Explorator la Polul Nord, fabrica de jucării a Moșului, safari cu reni și husky.

TINERI DORNICI DE INEDIT ȘI AVENTURĂ

  • Aurora boreală – vânătoarea de vulpi de foc .
  • Noaptea polară. Soarele nu răsare pe 22 decembrie .
  • Activități cu multă adrenalină: snowmobile-safari noaptea, ice-karting, condusul saniei cu reni și husky, kiteboarding și sauna arctica.

CUPLURI ÎN CĂUTARE DE EXPERIENȚE UNICE

  • Frumusețea sălbatică a iernii, într-un decor de basm, cu păduri sculptate în zăpada și lacuri înghețate, precum și întinderile albe scufundate în beznă și luminate doar de stele iar pe alei de torțele de gheață, crează atmosferă necesară pentru momente romantice și festive.

ANUL ACESTA AVEȚI ȘANSA DUBLĂ DE A AJUNGE ACASĂ LA MOȘ CRĂCIUN, ÎN LAPONIA! 

Alegeți în premieră una din cele 2 perioade în care îl puteți vizita pe Moș Crăciun în Laponia!

18-22 decembrie 2017 și 22-26 decembrie 2017.

Rezervați-vă un sejur în Laponia începând de la 1598 EUR / 5 zile / pers. / cameră dublă standard / Hotel Levi SPA 4* / demipensiune.

Pentru mai multe detalii legate de oferte și pachete, intrati pe https://www.craciunlaponia.ro/.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU