Povestea olaritului pentru copii

11:30:00 - 13:30:00
Sâmbătă 06 Aprilie 2013

Olarit – Activitati copii 4 – 8 ani

Primii pasi in lumea olaritului – atelier de olarit in lut traditional

olarit, atelier olaritSâmbătă, artistul Sabina Moraru vine in atelierul lui MOMO, pentru a va impartasi mestesugul olaritului. Asa ca hai la olarit, este poate prima ocazia sa va jucati cu o bucata de lut, pe care apoi sa o puneti pe roata, sa o invartiti pana cand un vas frumos va iese din maini.

Este o ocazie buna pentru a va imprieteni cu aceasta arta straveche, si pentru a va stimula dorinta de a cunoaste mai multe.Sambata aceasta vor afla despre lut/argila, despre roata olarului, despre acesta artă a meșteritului, de cum se pictează obiectele create, despre glazură, despre cum se ard, la final, toate obiectele perfect autentice create de cei mici.

Toate informatiile într-o întâlnire menită să explice, în detaliu, despre ce vor trăi cei care decid să se înscrie la Atelierul de olărit și de modelaj ceramică ce se desfășoară in timpul saptamanii, joia de la ora 18.00, alături de Sabina.

Cost: 60 lei/persoana ( se pleaca acasa cu un obiect lucrat)
Copiii care se vor inscrie in la atelierul experimental de olarit in aceasta sambata, vor beneficia de 10% reducere daca se vor inscrie la cursul complet e olarit si modelaj. 
La final celor cinci sedinte, un obiect perfect finisat va lua locul obiectelor de suflet din gentuta de amintiri din copilărie (sperăm, ne dorim! :)).
Inscriere: [email protected], precizand datele de contact ale parintilor, numele si varsta copilului.
Plata: cash, inainte de inceperea atelierului. Detalii la telefon: 0734.397.375

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Aprilie 2013

Program:
11:30:00 - 13:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL