Povești cu lumini și umbre. Atelier de animație la Centrul Cultural German | Brașov

Vineri 06 Octombrie 2023
Brasov

Centrul Cultural German Brașov, vă invită vineri 6 octombrie, ora 18:00 la sediul centrului (str. Lungă nr. 31 et. 1) la un atelier inedit de animație, alături de ilustratoarea clujeană Maria Brudașcă.

Teatrul de umbre este una dintre cele mai vechi tehnici de animație analog care continuă să fascineze publicul de toate vârstele. Atelierul se adresează tuturor persoanelor (vârstă minimă 12 ani), pasionate de desen, animație și povești. Împreună vom explora metode simple de a crea personaje și elemente de decor pentru teatru de umbre. Cu ajutorul luminii vom da viață personajelor în scurte momente de animație.

Bio

Maria Brudașcă (n. 1989) este artist vizual, trăiește și lucrează în Cluj-Napoca. A absolvit Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca, secția grafică. Domeniile pe care le explorează prin desen sunt ilustrația de carte, animația, video experimental și educația culturală.
Preț: 50 lei (în care e inclus și biletul la cine-concertul Cine-concertul 𝗔𝘃𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗻ț𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗔𝗰𝗵𝗺𝗲𝗱 – detalii: https://gokid.ro/cine-concert-aventurile-printului-ahmed-film-acompaniat-de-muzica-originala-live-brasov/

Formular de înscriere: https://shorturl.at/rQ367

*DOAR 10 locuri disponibile

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

📍Centrul Cultural German, Str. Lungă nr. 31 et. 1, Brasov

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/250563090786181?active_tab=about

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 06 Octombrie 2023

Program:
18:00 - 21:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL