Povești de Festival – Primul festival de teatru independent pentru copii

09-10 Noiembrie 2019
București

Festivalul de teatru independent pentru copii Povești de Festival va avea loc, pentru prima data in Romania, pe 9 și 10 noiembrie în Sun Plaza și va cuprinde 10 spectacole de teatru, 10 workshopuri de teatru, un salon de carte pentru copii și o expoziție de marionete.

Festivalul se află la prima ediție, iar piesele de teatru se tin altfel: un pic mai original, fiind destinat deopotriva copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, dar și pasionaților sau specialiștilor în teatru.

Evenimentul cuprinde:

• o secțiune competițională, unde vor concura 10 producții de teatru pentru copii din genuri variate (dramatic, liric, coregrafic, teatru de păpuși). Juriul competiției este format din: Felicia Filip – director Opera Comică pentru Copii, Alina Teodorescu – director adjunct ExpoArte, Daniela Mihovici – director Teatrul de Păpuși din Brăila, Daniela Andrei – regizor, Cosmin Seleși – actor la Teatrul Ion Creangă.

• o secțiune necompetițională in care copiii se vor putea bucura de cele 10 ateliere de teatru (mișcare scenică, improvizație, muzică, recunoașterea emoțiilor etc.), dar si de o expoziție de marionete și un salon de carte dedicat lor. Editurile prezente sunt Litera, Corint, RAO, Editura Didactică Publishing House, Cutiuța cu povești, Carusel.

Sunny va fi și el prezent la eveniment, cu un workshop despre jocuri, duminică de la 11.30.
Activitățile se desfășoară între orele 11:30-19:00 la etajul 1, în Sun Plaza.

Mai multe detalii pe Facebook și website.
Partener organizator: Akka Show
Partener principal: Ansett Logistics
Parteneri media: GoKid, Itsy Bitsy.
Institutii partenere: Teatrul ”Ion Creangă” – București, Opera Comică pentru Copii – București, Expo Arte, Teatrul de Păpuși ”Cărăbuș” din Brăila.

Despre Sun Plaza

Inaugurat în luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.
Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.

Centrul comercial a încheiat în 2018 cel mai amplu proces de reconfigurare desfășurat pe piața de retail din București. Peste 20.000 de metri pătrați de spații comerciale au făcut obiectul reconfigurărilor, dintre care 11.000 într-o aripă nou construită, în care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza având în prezent un grad de ocupare de 100%.

În plus, centrul comercial a trecut și printr-o acțiune de reîmprospătare a designului, fiind realizate două noi piațete, reconfigurate alte două, în timp ce pasajul de acces către stația de metrou Piața Sudului și alte spații din cadrul mall-ului au fost decorate cu creații grafice realizate de către Peter Kogler, artist austriac cu recunoaștere internațională și unul dintre pionierii artei generate pe computer.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
09-10 Noiembrie 2019

Ora incepere:
11:30

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Sun Plaza

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Vacaresti 391

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL