Primii pasi in Actorie. Cursuri actorie copii de 4-6 ani

4-6 ani
11:30 - 12:30
Saturday 12 November 2016
București

Jocuri captivante si interactive de improvizatie si actorie pentru cresterea puterii de concentrare si dezvoltarea limbajului verbal si nonverbal. Cursuri actorie copii de 4-6 ani.

Fundatia Calea Victoriei invita copiii sa faca Primii pasi in Actoriei – Atelier pentru copii de 4-6 ani, sustinut de actrita Smaranda Caragea. Cei mici vor fi initiati in arta teatrala prin naturaletea si bucuria lor pentru joc.

Acest atelier de actorie este gandit special pentru copii cu varsta de  4-6 ani, aflati mereu in cautare de raspunsuri si inzestrati cu multa energie. La aceasta varsta, copiii isi pierd repede interesul pentru activitatile pe care le indeplinesc si cauta mereu noi stimuli. Dar acestea nu sunt defecte ale copilariei, ci calitatile ei, pe care le vom cultiva din plin la acest curs.

Pe parcursul celor 5 intalniri din cadrul cursului de actorie pentru copii de 4-6 ani, cei mici se vor bucura de jocuri interactive si captivante, prin care isi vor dobandi puterea de concentrare si isi vor dezvolta limbajul verbal si nonverbal. De-a lungul atelierului, copiii vor descoperi competitia, dar si acceptarea greselilor. Mai mult, ei isi vor dezvolta capacitatea de a actiona, vor invata sa isi distribuie atentia si, nu in ultimul rand, sa asculte si sa raspunda concret.

Cursul de actorie este dedicat tuturor copiilor, indiferent de talentul si aptitudinile lor si reprezinta o buna ocazie pentru a-si manifesta creativitatea. Orice copil este incurajat sa isi exprime parerea, in mod original si in conformitate cu subiectul.

Detalii Cursuri actorie copii de 4-6 ani

  • Lector: Smaranda Caragea
  • Numar ateliere actorie copii: 5
  • Varsta Minima: 4 ani; Varsta Maxima: 6 ani
  • Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate): 225 ron
  • Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
  • Inscriere la [email protected]
  • Detalii aici

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 12 November 2016

Program:
11:30 - 12:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Fundatia Calea Victoriei

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Popa Soare 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL