Prințesa mofturoasă, spectacol pentru copii la Lente

11:30 - 12:30
Sunday 05 February 2017
București

Duminică, 5 februarie, îi invităm pe cei mici să ia parte la Prințesa Mofturoasă, spectacol pentru copii cu varste intre 3-8 ani la mansarda din Lente.

 

A fost o dată o prea frumoasă prințesă răsfățată de toată lumea. Cu toate că trăia într-un palat minunat, înconjurată de tot ce-și putea dori, ea era tot timpul nemulțumită. Prințesa o avea alături pe doica ei, o femeie simplă dar bună, răbdătoare, curajoasă și foarte isteață, care se străduia să o mulțumească și să o vadă fericită.

Spiritul pădurii de aur încearcă să o convingă pe prințesă să meargă la balul regatului vecin, unde avea să îl cunoască pe prinț. Vrăjitoarea Puf Paf, care îi ursise prințesei la naștere să fie nefericită, încearcă să zădărnicească întâlnirea dintre cei doi. Din fericire, doica cea isteață și spiridușul îi sunt alături prințesei reușind să o elibereze de vrajă și, în final, binele învinge și finalul este fericit.

În fiecare duminică, mansarda din Lente (Dionisie Lupu 78) e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.

Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.

Vă așteptăm cu drag, cu mic, cu mare!

Detalii spectacol pentru copii Printesa mofturoasa:

Programul fiecărei duminici va fi anunțat la începutul săptămânii.

Nu este nevoie de rezervare. Pentru detalii și siguranță, ne poți găsi la [email protected] sau 031 410 75 85.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/740950779413335/

Taxa de participare este de 40 lei/copil (și include o cafea pentru părintele temerar). Taxa se poate achita cash sau card înainte de începerea evenimentului.

Mansarda este încăpătoare și primitoare și, dragi părinți, vă invităm să vă bucurați voi înșivă de o scurtă pauză, la mesele de pe margine. Cu toate acestea, vă rugăm să nu lăsați copiii singuri în mansardă, pentru a ne ajuta să ne asigurăm că recreația este amuzantă și sigură pentru toată lumea.

*  *  *

Lente nu e un bistro obișnuit. 

Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera este la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare. 

Vizitează Lente  pentru atmosfera jucăușă, colecția impresionantă de jocuri și mâncarea delicioasă. 

We welcome kids, bikes, pets and open minded people.


Vezi si:

SANATATE: Cum sa fim mai putin stresati pentru copiii nostri

ACTIVITATI: Flori din hartie, activitate pentru copii mici +3 ani

EVENIMENTE: Toate evenimentele pentru copii de saptamana asta


 

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 05 February 2017

Program:
11:30 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL