Program Learn&Play – Învață eficient și ușor | Copii în Clasele II-IV, V-VII

Sâmbătă 17 Noiembrie 2018
București

Structură: 4 Module + 1 Modul GRATUIT

La finalul celor 4 module (10 ore de curs) este inclus un modul suplimentar, gratuit, în care copiii vor folosi practic toate cunoștințele dobândite pe parcursul modulelor precedente.

Toate informațiile din acest program sunt expuse prin inermediul jocurilor.

Beneficiile programului:

  • Copilul va dobândi mai multe metode de analiză și învățare ce îl vor sprijini în vederea eficientizării activității școlare și nu numai
  • Copilul își va dezvolta paliere ale gândirii care nu sunt abordate în sistemul clasic de învățământ, dar care sunt indispensabile astăzi
  • Întreg programul are la bază jocuri, exerciții, activități interactive, ce îl vor ajuta pe copil să integreze mai ușor informațiile
  • Își va dezvolta gândirea creativă, capacitatea de rezolvare a problemelor și de a face conexiuni între anumite elemente, abilitatea de a înțelege și analiza un text
  • Feedback-ul individual, primit în urma fiecărui modul, îi va fi de ajutor părintelui pentru a cunoaște mai bine stilul de învățare al copilului, dar și pentru a afla cum îl poate sprijini pe acesta în viitor

Detaliile programului:

Grupe: Clasele II-IV / Clasele V-VII

Maximum 8 copii/grupă

Durată: 2.5 ore/modul

Oraș: București

Când? Următoarea grupă începe în data de 17 Noiembrie 2018.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Modulele se organizează sâmbăta, de la 10:30 – 13:00, sau de la 13:30 – 16:00.

Unde au loc cursurile?

Clinica de psihologie și psihoterapie Oana Nicolau – Str. George Georgescu, Nr. 46

Mijloace de transport care ajlocatie Clinica Oana Niclolauung în zonă:
  • Metrou – Stația Piața Unirii, apoi mai ai 10 minute de mers pe jos, sau o stație de tramvai, până la Clinica Oana Nicolau
  • RATB – 117, 136
  • Tramvai – 23, 32, 7, 27, 47

 

Structura programului:

Modulul 1 – Cum învățăm?

La primul modul vom decoperi care este modalitatea prin care fiecare dintre noi asimilează cel mai ușor informațiile, cum reușim să ne amintim mai ușor, care sunt punctele noastre forte și cum putem lucra asupra aspectelor pe care le putem îmbunătăți. Care este stilul de învățare și tipul de inteligență care predomină, cum funcționează creierul și cum îl putem folosi în avantajul nostru.

Modulul 2 – Metode pentru învățarea și înțelegerea unui text

În sistemul de învățământ actual, copiii au tendința să memoreze informații fără a le da un sens și fără a ști cum se le aplice. Din această ecuație lipsește gândirea critică,  evaluarea, capacitatea de analiză. Acestea sunt esențiale pentru dezvoltarea cognitivă a copilului. În cadrul acestui modul, prin exerciții, jocuri și activități practice, copiii vor descoperi cum pot învăța mai ușor și cum să înțeleagă un text.

Modulul 3 – Gândirea creativă și cum o putem folosi 

Gândirea creativă este necesară în orice domeniu de activitate, indispensabilă noilor generații, fiind astăzi cheia care deschide uși spre noi oportunități. Aceasta face parte dintr-un GROWTH MINDSET, specific oamenilor de succes. Creativitatea îl ajută pe copil să se diferențieze de ceilalți, să vină cu răspunsuri originale, cu soluții la provocările întâlnite, să rezolve isteț probleme, să se adapteze la noile situații.

Modulul 4 – Rezolvăm inteligent probleme și găsim soluții creative

În cadrul acestui modul ne axăm în special asupra dezvoltării capacității de rezolvare a problemelor și dezvoltarea gândirii „out of the box”. Acest modul vine în completarea celui precedent și aduce un plus de valoare în structurile cognitive ale copilului. Din nou vom utiliza jocurile și exercițiile pentru a integra toate aceste informații.

Modulul 5 – Învață-ne ceva!

La finalul călătoriei, după 10 ore de curs, copiii vor avea ocazia să pună în practică ceea ce au învățat. Vor alege un subiect care îi pasionează și îi vor învăța pe ceilalți despre acesta. Totodată, vor primi diplome pentru a celebra reușita lor.

Testimoniale


Prinde acum una dintre cele trei oferte și investește în viitorul copilului tău:

Oferta early bird:

Până în 13 Noiembrie beneficiezi de 21% discount pentru fiecare modul.

Preț integral/modul: 115 lei

Preț cu discount/modul: 90.00 lei


Oferta smart bird:

Dacă achiți întregul program, beneficiezi de 28% discount.

Prețul întregului program: 460.00 lei

Prețul întregului program cu discount: 330.00 lei


Oferta +1 bird:

Dacă ai doi copii și dorești să-i înscrii pe amândoi la acest curs, pentru unul dintre ei primești 45% discount .

Prețul întregului program pentru al doilea copil: 255.00 lei

MĂ ÎNSCRIU!


Prețul include:

Participarea la curs și toate materialele necesareFeedback individual, transmis pe e-mail, după fiecare modul în parteSuport de curs în format fizic pentru fiecare modulDouă teste și interpretarea acestora

MĂ ÎNSCRIU!

garantia calitatiiPentru că vreau să fiu sigură că ai să fii mulțumit de acest program și tu și copilul tău, îți ofer o super garanție: dacă nu ești mulțumit de atelier și consideri că nu este ce ți-am promis, îți returnez 100% banii, fără întrebări.

În plus, toate materialele vor rămâne la tine.

Opinia ta este importantă pentru mine!

Despre trainer

Adriana Mitu – autoarea colecției de povești terapeutice „ABC-ul poveștilor terapeutice” din cadrul Editurii Diana și a cărții “Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine“ , precum și a ghidului „Școala care crește Oameni de succes”, formator acreditat ANC, Parenting Trainer și Trainer specializat pe dezvoltarea inteligenței emoționale.

M-am bucurat să sprijin prin programele mele, copii din medii variate: din centre de plasament, din zone defavorizate, copii din familii sănătoase, copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 17 ani.

Am colaborat cu insituții de învățământ, private și de stat, din diferite orașe. Cred cu tărie că avem nevoie să adaptăm educația clasică, să le captăm atenția copiilor implicându-i în procesul învățării și nu doar privindu-i ca pe simpli receptori ai informației.
Sistemul școlar actual nu se poate adapta pentru fiecare copil în parte, însă, copilul poate construi mecanisme de adaptare care îl vor ajuta să-și dezvolte la maximum potențialul.

Eu văd potențialul fiecăruit copil și cred în reușita lui!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 17 Noiembrie 2018

Program:
Toata ziua

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL