Programe de vara FasTracKids pentru copii 2-8 ani

09 Iulie - 28 August 2015
București

 

FastTracKids Summer Camps, programele de vara unde cei mici exploreaza lumea din diverse perspective: de calator, astronaut, paleontolog, sportiv, artist sau om de stiinta.

fastrackids summer camp

FasTracKids Summer Camps sunt programele de vară unde învățăm distrându-ne.  În cadrul celor șapte module de curs independente, le oferim celor mici oportunitatea de a explora lumea din diverse perspective: de călător, astronaut, paleontolog, sportiv, artist sau om de știință.

Studii psiho-educaționale recente au aratat că elevii care au o pauză de învățare prea mare, pe parcursul vacanței de vară, pot pierde progresul înregistrat în șase luni de educație. Pentru a preîntâmpina acest efect și a reveni foarte ușor la ritmul susținut al școlii, e recomandat ca orice copil să aibă parte de activități distractive care să-i antreneze mintea și pe durata vacanței.

Programele de vară FasTracK Camps stimulează curiozitatea și creativitatea copiilor și le oferă acces la noi cunoștințe în manieră atractivă, implicându-i în activități practice, interactive și de echipă.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Micii studenți  FasTracKids  pot participa fie la programe intensive de câte o săptămână, fie extensive, care se parcurg într-o lună, timp în care, dincolo de distracție și transferul de cunoștințe, le vom cultiva abilitățile de comunicare, colaborare și creativitate.

Fiecare modul de studiu are scopul de a sedimenta informații si abilități noi, într-o manieră distractivă, permițând copilului să învețe în modul în care el o face cel mai bine, cu ajutorul jocului, creativității și curiozității sale naturale.

 

FasTracKids Summer campDr. Dino și lumea dinozaurilor

Copiii vor face cunostință cu Dr.Dino, un paleontolog ce va ghida elevii în călătoria lor în țara dinozaurilor, ajutat de prietenul lui Terrance, o reptilă zburătoare. Nu ratați Muzeul Dinozaurilor FasTracKids, unde vom expune proiectele copilului dumneavoastră!

 

FasTracKids Summer campCorpul uman – un miracol

Prin explorarea diferitelor sisteme majore anatomice ale corpului (sistemul osos, muscular, nervos, digestiv, respirator), sub pretextul unei lecții de anatomie, vom descoperi împreuna ce înseamna un stil de viața sănătos.

 

 

FasTracKids Summer campPe locuri, fiți gata…Călătorii I și II

Lasă  imaginația copilului tău să călătorească în diferite regiuni ale lumii și să învețe cum trăiesc copiii din aceste țări. Vom învăța lucruri fascinante despre Australia, Mexic, China, India, Italia în perioada Renașterii, despre Brazilia prin muzică și dans, despre Egipt prin misterul piramidelor, SUA prin modernitate și despre România. La sfârșitul modulului,  „vom vizita” împreună  FasTracKids International Expo.

 

FasTracKids Summer CampDestinații – constelații

Urmărește cum copilul tău devine un “FasTronaut” în timp ce învăța despre modul în care astronauții se preagătesc, trăiesc și muncesc  în spațiu. La sfârșitul acestui modul vă invităm să vizitați Stația Spațială FasTracKids.

 

 

FasTracKids Summer CampSpencer și sporturile

Iepurașul  nostru favorit îi învață pe copii despre nu mai puțin de șaisprezece sporturi diferite, practicate în întreaga lume!  FasTracKids este alături de Spencer pentru ca el să învețe despre munca în echipă, responsabilitate, sportivitate dar și regulile diferitelor sporturi și tradiții ale acestora.

 

FasTracKids Summer CampStudioul de artă

Alături de Ana Paula, copiii vor intra în studioul de artă FasTrack și inspirați de artisti celebri, cum ar fi Van Gogh, Matisse și Picasso, vor crea propriile lor opere de arta. Acest program, dezvoltat împreuna cu academia de Arte din Denver, îi ajută pe cei mici să se familiarizeze cu lumea formelor și a culorilor. La sfârșitul acetui modul, operele tinerilor noștri  artiști vor fi puse la vânzare în cadrul unei licitații.

 

Pentru înscrieri, contactați cel mai apropiat centru FasTracKids din București sau din țară: http://www.ftk.ro/contact.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
09 Iulie - 28 August 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL