Puf Buf. Spectacol de teatru pentru copii și adulți | Cluj-Napoca

Joi 24 Martie 2022
Cluj-Napoca

Spectacolul Puf buf aduce pe scenă 12 copii surzi de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Constantin Pufan” din Timișoara.

Un teatru de tip bufonadă, plin de culoare, muzică originală, veselie, potrivit atât pentru copii cât și pentru adulți, cam așa s-ar traduce în câteva cuvinte Puf buf.

Când? Joi, 24 martie 2022, ora 16:00,

Unde? ZIZ, str. Paris, nr. 5, Cluj Napoca

Intrarea liberă (în limita a 80 de locuri)

Spectacolul propune o călătorie prin diferite colțuri ale lumii, în căutarea unui sens, unui sunet, sau a unei stări, folosind costume colorate, muzică, mișcare, și fără cuvinte.

Regia: Costa Tovarnisky, Ana Maria Ursu, Vadim Rusu.

Se acceptă donații.

Proiectul ”Dincolo de cuvinte” vine ca un răspuns la o cerere a unui grup de persoane surde din Timișoara de a aduce cultura în viața lor. Deși persoanele cu diferite deficiențe de auz, văz sau locomotorii, nu frecventează spațiile sau evenimentele culturale din oraș, unele dintre ele și-ar dori asta, dar din lipsa accesibilizării renunță. Spectacolul Puf Buf produs în cadrul acestui proiect materializează dorința copiilor surzi de a experimenta lumea teatrului, de a explora noi metode de interacțiune cu lumea, de a fi văzuți, auziți, și în final, de ce nu, aplaudați.

Puf de la pufarini.
Buf de la bufonadă.

Puf buf este un spectacol de teatru pentru copii și adulți deopotrivă, care introduce spectatorul într-o călătorie a mirării, a jocului, a descoperirii sunetelor și a culorilor.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 24 Martie 2022

Program:
De la 16:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL