Respirația și emoțiile – din ciclul Femeia Neîmblânzită @ Cluj-Napoca

23-24 Martie 2019
Cluj-Napoca

FEMEIA NEÎMBLÂNZITĂ
curs de autocunoaștere cu Kati Moscu

1. RESPIRAȚIA ȘI EMOȚIILE
Respirația conștientă. Senzații, stări, reacții, emoții

Oare câți dintre noi respirăm conștient? Câți dintre noi știu că respirația calmează, centrează, ne readuce în realitate, ne poartă în stări de conștiință modificată, vindecă, încălzește, răcorește și ne modifică emoțiile?
Felul nostru de a fi pe Pământ ne este croit de senzațiile pe care le trăim și felul în care reacționăm la acestea. Senzațiile induc stări (niște modele de reacție formate în copilărie), iar stările trezesc emoții. Zilnic suntem ‘năpădiți’ de peste 20.000 de emoții. Limba română are cca. 4000 de cuvinte pentru a le descrie. Caracterul nostru este dat de felul în care gestionăm aceste emoții.
Cursul își propune să te învețe să-ți identifici emoțiile și să le stăpânești/ îmblânzești prin diferite tehnici, una dintre ele fiind respirația.
Această primă întâlnire pune bazele seriei de cursuri ‘Femeia neîmblânzită’. La toate întâlnirile vom lucra cu stările și emoțiile pe care le trăim și gândurile pe care le avem. Scopul meu este să ajungem să ne identificăm cât mai multe emoții și credințe, felul în care reacționăm la ele și instrumentele prin care le putem stăpâni și gestiona în mod conștient. Vom face exerciții de grup și individuale pentru a ne forma noi obiceiuri în a răspunde gândurilor și emoțiilor.

Întâlnirea se desfășoară sâmbătă în intervalul orar 10:00–18:00 și duminică 10:00–14:00.
Costul întâlnirii este 210 lei pentru cei care se angajează să participe la întreg calupul de 13 sesiuni. Pentru onorarea acestui angajament este nevoie de achitarea unui avans de 840 de lei (care acoperă primele și ultimele 2 sesiuni; începând de la a treia ocazie, sesiunile se plătesc individual).

Această sesiune poate fi accesată și individual la un preț de 240 de lei achitat cu cel puțin 3 zile în avans, sau 250 de lei la fața locului.
Costul total al cursului este 2730 de lei. Pentru cei care doresc să achite integral ciclul de 13 cursuri, costul este 2400 de lei.
Primele trei sesiuni vor avea loc în:
23-24 martie 2019
12-13 aprilie 2019
18-19 mai 2019
Următoarele sesiuni vor fi anunțate, respectiv veți găsi datele la evenimentul FB sau pe pagina Asociației C.A.R.E. (asociatiacare.org) Membrii asociației beneficiază de reduceri din prețurile afișate în următorul fel: membru asociat -13%, membru simpatizant -8%.

Pentru înscriere este necesar să completați formularul: https://docs.google.com/forms/d/1mu2l7S_8HduCx_cqcwYMSn0b6JdxuLi9HZdbVhLEYWQ/edit

Kati este consilier și formator, arhitect restaurator, instructor acro-yoga, practician Reiki care folosește metode șamanice și terapia artei: a mișcării, al desenului, cântecului și sunetului. Este femeie independentă și mama a două fete. Practică multe sporturi, crede în forța comunității și în puterea de autovindecare. Este co-fondatoarea Asociației C.A.R.E. O găsiți pe Facebook (Katalin Moscu), pe paginile Akrolina, Shamayoga și Gogonele/Gogodo/Agyfirka.

Unde? Casa Holvital, str. Campului 100, Cluj-Napoca


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
23-24 Martie 2019

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
14:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL