Review Punguta cu doi bani, spectacol la Opera Comica pentru Copii

Te invit sa descoperi frumusetea personajelor povestilor lui Ion Creanga din Punguta cu doi bani, spectacol la Opera Comica pentru Copii.

Povestea binecunoscuta de toata lumea este pusa in scena intr-un mod distractiv si amuzant, cu personaje colorate si bine conturate.

Ce mi-a placut la acest spectacol este ca s-a acordat o foarte mare atentie costumelor, decorului, replicilor care sunt foarte amuzante si muzicale.

Toate personajele au costume deosebite, dar cel mai mult mi-a placut CALUL!

Da, calul, adica personajul cu cel mai mic, simplu rol! Nu stiu cine l-a gandit si cine a facut costumul dar este genial! Merita sa mergi la spectacol si doar ca sa vezi calul.

Punguta cu doi bani, spectacol la Opera Comica pentru CopiiAm fost fascinata de el, este ca o poezie, transmite atata blandete, are miscari atat de blajine iar costumul ii vine ca turnat ca nu iti mai vine sa iti iei ochii de la cal.

Si boierul este fooooarte reusit! Se vede ca cineva a muncit mult la conturarea personajelor si la conceptul costumelor.

 

Pentru ce varsta este potrivit spectacolul?

Recomand aceasta piesa de teatru muzicala colorata si amuzante, pentru copii de 3-6 ani.

Este un spectacol potrivit pentru copiii peste 3-4 ani, dar cand e vorba de copii mici conteaza intotdeauna experienta lor de teatru, cat de mult au fost expusi la evenimente de acest gen.

La 3 ani unii copii se pot speria de miscarile mai bruste ale actorilor, de sunetele mai puternice, de schimbari rapide de scena. Am vazut multi copii de cca 3 ani aflati in primele randuri care s-au amuzat copios pe toata durata spectacolului, dar si un baietel tot de cca 3 ani care s-a speriat la un moment dat si a plans putin. De aceea, alege cu atentie spectacolele pentru copilul tau, in functie de experienta lui.

Verifica aici cand se mai joaca acest spectacol la Opera Comica.

Ce recomand inainte sa mergi la un spectacol cu copilul tau?

Sa ii citesti povestea care va fi pusa in scena, pentru ca de cele mai multe ori daca nu stie povestea ii este mai greu sa prinda firul povestii direct din spectacol.

Sau sa-i povestesti despre subiectul care va fi abordat, sa discutati despre asta astfel incat spectacolul sa fie un deliciu, sa poata fi atent si alte detalii precum modul in care a fost pusa povestea in scena, decorurile, costumele, etc.

 

Distractia continua la Patinoarul Copiilor!

patinoar opera comica

La Opera Comica s-a deschis in decembrie 2016 un patinoar nu foarte mare, dar potrivit pentru copii mai mici sau pentru incepatori. Cand am fost noi, duminica, a fost perfect, caci erau putini copii si nu era deloc aglomerat. Iar preturile sunt absolut minunate!

15 lei costa o ora si jumatate accesul pentru un copil, cu tot cu inchirierea patinelor!

Iar cat se da piticul tau pe gheata poti sta la cafeneaua Okaffe, cu preturi decente la toata gama de bauturi calde si reci!

Aici gasesti lista completa cu Patinoarele din Bucuresti!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU