Romania Spinning Babies® w/Jennifer Walker @ Cluj-Napoca

30-31 Martie 2019
Cluj-Napoca

Alăturați-vă speakerului și trainerului recunoscut la nivel internațional Jennifer Walker pentru un atelier de Spinning Babies de neuitat, unicul de acest gen din România!

Spinning Babies™ este o abordare care are ca scop optimizarea relației fizice dintre corpurile mamei și a copilului pentru a ușura nașterea. Poate fi încorporat în orice program de naștere sau plan de gestionare a durerii. Spinning Babies™ este o nouă paradigmă care ia în calcul poziția bebelușului și stația de prezentație în bazin pentru soluții naturale, fiziologice.

📝 În ce constă workshop-ul?

Participanții vor învăța cum să ajute femeile însărcinate și pe cele aflate în travaliu cu o abordare nouă în ce privește confortul, reducerea durerii, poziționarea fetală și progresul travaliului. Vor învăța cum să combine pregătirea pentru naștere cu modalități de lucru pe corp într-o nouă abordare de naștere conștientă.

Spinning Babies ™ abordează subiectul progresului travaliului acordând o atenție specială tonicității mamei și simetriei pelvisului, prin cele 3 principii ale echilibrului, gravității și mișcării.

📝 Cine poate participa?

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Workshop-ul se adresează educatorilor prenatali, doulelor, moașelor și medicilor. Practicanții de terapii manuale (chiropracticieni, osteopați, fizioterapeuți, kinetoterapeuți) ce lucrează cu femei însărcinate sunt de-asemenea bine-veniți. Continutul nu este foarte tehnic, dar sunt totuși necesare cunoștințe de bază despre evoluția travaliului, pozitiile fătului și eventual să fi participat la câteva nașteri.

📝 Ce vom învăța?
Pe parcursul workshop-ului:
– vom explora efectele şi măsuri de a previni prezentația occipital posteriora;
– vom învăța cum să sporim confortul şi să pregătim mama pentru travaliu, încă din timpul sarcinii – cu ajutorul unei femei însărcinate drept model;
– vom afla cum se poate reduce sau previni un travaliu lung, ținând cont de cele trei niveluri ale bazinului;
– vom explica de ce răbdarea nu este întotdeauna cea mai bună soluţie naturală pentru naștere;
– vom identifica când şi de ce este necesară uneori cezariana ca urmare a unei malpoziționări a copilului;
– vom învăța cum putem utiliza un rebozo mexican (eșarfă) pentru a elibera un ligament;
– vom exersa şi tehnici de repoziționare a bebelușului în fiecare din fazele travaliului și a nașterii;
– vom identifica poziția intrauterină a bebelușului, fără a palpa mama și respectând totodata codul de practică al unei douIa, prin metoda de Belly Mapping.

📝 Formatul workshop-ului

12 ore pe parcursul a două zile de training intensiv, cu pauze de ceai și masă.

În cadrul seminarului de două zile vom acorda timp atât practicii propriu-zise, cât și discuțiilor cu privire la cele mai bune metode de implementare ale acestor tehnici în comunitățile din care faceți parte.

📝 Detalii plată

Costul workshop-ului este de 1800 lei.

Puteți beneficia de oferta noastră specială EARLY BIRD după cum urmează:

1400 lei – pentru plata integrală a cursului până la data de 31.01.2019
1800 lei – pentru plata integrală a cursului în perioada 01.02-20.03.2019

📝 Despre trainer

Jennifer Walker este unul dintre cei 7 traineri autorizati Spinning Babies din lume, doula cu experiență și cofondatoarea JJDoula, un program de formare cuprinzător.

Jennifer este în prezent președintele Asociației Olandeze Doula (NBvD), însă lucrează în toată lumea, oferind cursuri și ateliere pe teme precum: înțelegerea anatomiei și fiziologiei ca bază pentru îngrijirea cu respect și eficientă a femeii însărcinate, susținerea continuă pe durata nașterii, traumele nașterii și pozițiile de naștere. Complexitatea și frumusețea atelierelor lui Jennifer constau tocmai în această abordare multidisciplinară a nașterii. Ea găsește o mare bucurie în aducerea împreună a doulelor, moașelor, medicilor și a practicanților de terapii manuale pentru îmbunătățirea îngrijirii femeilor și copiilor. Se dedică constant educației și promovării acestui domeniu. A vorbit în cadrul conferinței “Human Rights in Childbirth” din 2012 din Haga. Jennifer deține și o diplomă acordată de “Foundations of Western Medicine”.

O puteți cunoaște pe Jennifer aici: https://spinningbabies.com/about/meet-the-trainers/jennifer-walker/

La finalul cursului veți primi o diplomă de participare care va atesta cunoștințele voastre în măsurile de confort învățate.

LOCURI LIMITATE!

Unde? Hotel Confort Cluj Napoca, Calea Turzii 48

Detalii Eveniment

Perioada:
30-31 Martie 2019

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL