Sacred Songs from the Medicine Circle. Concert DarPan @ Hermitage Urban Spiritual Hub

Miercuri 12 Septembrie 2018
București

Sacred songs from the Medicine Circle, un concert organizat de Ayni Experience menit să vă încânte sufletele.

Un concert de cântece și mantre, care provin dintr-o bogată panoplie de linii mistice din întreaga lume, inclusiv tradițiile șamanilor sufi și sud-americană. Concertul include cântece originale și tonuri pure, care evocă un sentiment profund de pace interioară.

“Intră și stai puțin, permiteți-mi să vă împărtășesc ambianța spațiului. Stai cu mine pentru o vreme, acolo unde frumusețile elementare deschid portaluri pentru transformarea ființei tale. Aici invit pe toti cei care sunt iubitori de cântec, dans, ceremonie și muzică. Sunetele si frecvențele prezentate aici sunt cheile unor tărâmuri interioare profunde … și celebrarea iubirii, a vieții și a bucuriei.” – DarPan

Muzica este magică. Ea poate produce în noi experiența sinesteziei divine. Sunetul luminii este mirosul viziunii, este culoarea melodiei și parfumul atingerii. Este expresia plină de bucurie a iubirii pentru Cel care se manifestă în nenumărate forme. O ușă deschisă în vindecare, meditație și sărbătoare.

Împreună creăm o bogată tapiserie de conștientizare multidimensională, în slujirea iubitoare a unității încorporate în Natura și a jocului de conștiință în formă.

Predați-vă în flux, urmați fluxul și vom fi siguri că ne găsim reciproc în vibrațiile armonioase ale rezonanței reciproce.

DarPan are 30 de ani de experiență în muzică, vindecare și în artele șamanice, creaza o transmisie unică, prin care își doreste să inspire, să învețe și să se transforme. Locuieste în Australia, unde este recunoscut ca profesor, muzician și vindecător. Intentia lui este de a aduna oamenii pentru a crea o experiență neechivocă a sursei noastre comune, care îi inspiră munca. O combinație pricepută de ceremonie, cântec, meditație și celebrare sunt mijloacele prin care el atinge scopul.

Darpan oferă o multitudine de informații într-un context care inspiră și motivează. Pasiunea sa creează schimbări pozitive prin inițierea viziunii și trezirea de noi perspective.

Este un muzician talentat, priceput în utilizarea sunetului pentru vindecare și transformare. Melodiile sale recente includ “LoveLight”, “Temple of Glowing Sound” și colecția acustică “Fly Away”.

Muzica lui s-au bucurat de succes internațional în comunitatea spirituală globală emergentă.

Este un terapeut calificat, cu o energie caldă de susținere, a cărui lucrare este animată de viziunea și umorul său. În prezent lucrează la o carte care menționează experiența sa de mulți ani în artele șamanice / vindecare și este disponibil pentru a purta discuții, concerte, seminarii și ateliere de lucru oriunde în lume.

Concertul va avea loc în data de 12 Septembrie 2018 la Hermitage Urban Spiritual Hub. Adresa locatiei este Str. Mihai Eminescu, nr.127, Bucuresti, Romania.

Pentru achiziționarea unui bilet va rog sa accesați acest link: http://bit.ly/2Punb4x

Costul unui bilet este de 200 ron care se achită la achiziția biletului.

Pachet Concert + Sound Healing Workshop – 850 Ron

Detalii despre atelier gasiti aici: https://www.facebook.com/events/485087828585822/

Date de contact:

Aceasta este o invitație de a participa la o explorare magică a sunetului și frecvențelor.

Vă asteptăm!

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 12 Septembrie 2018

Program:
19:00 - 22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL