Sâmbătă de poveste, cu Alina Oancea. Lectură-atelier pe marginea cărții Petrecerea | Cluj-Napoca

Sâmbătă 07 Octombrie 2023
Cluj-Napoca

Sâmbătă, 7 octombrie, ora 11:00, Bookstory și Alina Oancea, ALINAre cu Poveste, îi invită pe copii la o lectură-atelier pe marginea cărții Petrecerea, din seria cu Puiu și Vulpoi, publicată de editura Frontiera. Pentru că atât noi, cât și Alina, iubim cărțile cu Puiu și Vulpoi, ne-am gândit să invităm cititorii la petrecere!

Atelierele ALINAre cu Poveste sunt cu citit cu VOCE tare, cu intrat în pielea personajelor, dar mai ales cu joacă deșteaptă pe textele pe care le “călătorim” împreună. Practic ne luăm un bilet și mergem la pas prin cărți. Niciodată nu gonim o carte. O savurăm și încercăm să ne apropiem cât putem de mult de personajele de acolo, de acțiunile lor, de aventurile lor. E așa ca un fel de stopcadru și fotografiem cu mintea și sufletul o poveste și încercăm să o întoarcem pe toate părțile.

Uneori ne și mișcăm, dansăm, cântăm. Totul e să venim cu bucuria la buzunarul de la piept. Poveștile sunt încântătoare dacă le dăm o șansă să intre în viețile noastre.

Dacă incă nu ați făcut cunoștință cu ALINAre cu Poveste, iată cu cine ne vom petrece:

“Salut! Sunt Alina Oancea, o mare iubitoare de povești pentru copii mici și mari. Creativitatea și puterea de a da mai departe mă fac încrezătoare că lectura cu voce tare și joaca deșteaptă cu poveștile pot întări multe relații între adulți și copii, ăntre copii și copii, și tot așa, întru mai bine și mai frumos.”

Locurile sunt limitate. Înscrieri la adresa [email protected]

Preț atelier: 30 lei

Vă așteptăm cu drag!

📍Bookstory, Cluj-Napoca – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/647583984136587

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Octombrie 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL