Șaraimanic World Cluj

Duminică 26 Septembrie 2021
Cluj-Napoca

Șaraimanic face un pas în afara lumii și aduce lăutarii din România împreună cu muzicieni de world music din diferite colțuri ale lumii. Frontierele se topesc, oamenii se întâlnesc și prin muzica se iubesc.

Șaraimanic World debutează în Cluj în 26 septembrie cu un taraf de mare ștaif, un grup de muzicieni din Algeria, un DJ & producător francez și unul român: Taraful Marian Mexicanu’, Labess. GUTS & UFe DJ Sets vor însoți alaiul de muzici ale lumii și ne vom bucura împreună de pe zi până la apus la Zazen.

Unde? Zazen – Verde Urban, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 41, Cluj

Ne bucurăm de muzici, hamace și bunătățuri de-ale gurii de pe zi, cu UFe, continuăm după masa cu Taraful Marian Mexicanu’ & Labess și încheiem dansul cu GUTS!

Muzica lăutărească se va undui cu cea africană, tropicală, rumba gitană, flamenco și cu ritmurile Americii de Sud. Înconjurul lumii într-o zi.

Preț bilet – 80 RON
Eveniment curatoriat de Șaraimanic.

Reguli ACCES:

Accesul la eveniment este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

De asemenea, accesul va fi permis și persoanelor care, contra cost (40 lei), vor efectua un test Rapid Antigen NON-INVAZIV, iar rezultatul va fi NEGATIV la punctul de testare special amenajat la intrarea în locatie

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 26 Septembrie 2021

Program:
14:00 - 22:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL