Sărbători Normale, Sărbători ca Odinioară. Rezervă o Întâlnire cu Moș Crăciun!

Din vremuri străbune, Moș Crăciun aduce un plus de farmec Crăciunului, mai ales pentru cei mici. Pentru că iubim copiii și ne place să-i vedem fericiți, de câțiva ani buni îl punem pe Moș Crăciun la treabă în fiecare an, îi dilatăm timpul și îi facem loc în agendă pentru vizite in casele copiilor cuminti.

Se știe că Moșul are la dispoziție o singură noapte pentru a livra personal cadourile de Crăciun tuturor copiilor și adulților din întreaga lume, așa că nu-i lucru ușor să stea câte o jumatăte de oră sau o oră la fiecare prichindel.

moc craciun cu barba naturala online

În fiecare an, la început de decembrie, îi curățăm Moșului hainele de praful de pe horn, îi lustruim ghetele, îi cizelăm barba și pletele dalbe și îl pregătim cum se cuvine pentru întâlnirile cu voi, cei mai mari iubitori de Crăciun, cadouri și surprize!

Ne ocupăm îndeaproape și de Spiriduși, ajutoarele lui Moș Crăciun! Deși ei sunt și ajutoarele noastre și se asigură că Moșul nu se dezechilibrează pe scările presărate cu stele de gheată și îi mai țin de sacul greu, pentru ca sarcina să-i fie mai ușoară, dar acesta să rămână secretul nostru, vă rugăm! Nu vrem ca Moșul să creadă că nu avem încredere în el că s-ar descurca și singur.

Daca Mosul nu poate veni nici anul acesta pe ușă, pe geam sau pe horn… va veni prin fibră optică, 5 sau 4G, wi-fi sau satelit, întrucât este un Mos cu barba naturala modern.

inchiriaza craciunite

Dragii mei,

Numele meu este Mara Cristina, am 9 ani și…#credinmoscraciun! Este super-puterea mea la care îmi doresc să nu renunț niciodată. Acest bătrânel vesel și pus pe șotii, exact ca mine, m-a fascinat de când l-am văzut prima oară. Nu am fost dintre copiii care să se sperie de Moș Crăciun. Asta pentru că Moșii pe care i-am cunoscut eu au fost toți blânzi, plini de căldură, de bucurie și iubire pentru copii. Am înțeles de curând că Moș Crăciun nu poate fi unul singur.

Lumea asta este prea mare pentru un singur bătrânel. Așa că eu vă spun bine ați venit în lumea celor mai de treabă Moși, cu care orice copil și-ar dori să stea la povești. Moși cu barba albă și moale, cu ochii cei mai sinceri pe care i-ați văzut vreodată, cu multe glume în sacul lor și multe vorbe bune, care încălzesc suflețelele mici. Moșii aceștia nu m-au certat niciodată, chiar dacă poate mai făcusem și prostioare. Au știut să-mi spună cum pot deveni un copil și mai bun, de care toată lumea să fie mândră. Mi-au oferit daruri și îmbrățișări. Și amintiri pe care nu le voi uita niciodată. Abia aștept să mai colecționez altele noi!

Iar pe voi vă sfătuiesc să #credețiinmoscraciun și să vă înveseliți cele mai frumoase evenimente din acest decembrie magic cu Moșii noștri de poveste!

Cu mult drag,

Mara Cristina,
Expert in Mos Craciun

Dar gata cu poveștile! E târziu și agenda Moșului se umple văzând cu ochii! Ți-ai rezervat o întâlnire cu Moș Crăciun? Dacă nu, e momentul să o faci, căci timpul nu stă în loc, iar o așa întâlnire nu trebuie ratată!

REZERVĂ ACUM!

Moș Crăciun și ajutoarele lui te așteaptă cu serbări și petreceri online, video call-uri pe 24 Decembrie și multe mesaje video personalizate.

Detalii, tarife și rezervări aici.

Ședințe Foto cu Moș Crăciun

Cea mai așteptată întâlnire din an este, fără îndoială, întâlnirea cu Moș Crăciun. Au trecut deja 10 ani de când Moșul ne-a ales pe noi să-l reprezentăm, 10 ani în care, de la o agenție mică de casting am ajuns la o agenție de nota 10, cu multă experiență și multe povești frumoase. Moșul a devenit și el din ce în ce mai cunoscut, mai căutat, așa că am ajuns în mod firesc să ne gândim la a vă oferi un nou serviciu: ședințe foto cu Moș Crăciun.

Fără îndoială, Moșul este principala atracție, dar povestea nu s-ar scrie la fel de frumos fără un décor magic. Locul nostru este acoperit cu praf de stele, are parfumul Crăciunului de altădată, farmecul unui cămin împodobit pentru cea mai caldă sărbătoare din an. Totul este pregătit pentru a crea cele mai frumoase amintiri, pentru suflet și pentru generațiile ce urmează. Cu mic, cu mare, vă așteptăm în preajma lui Moș Crăciun, pentru fotografii pe care să le puteți admira cu drag și peste ani. Și de ce nu, totul se poate transforma într-o tradiție de familie, iar ședințele foto cu Moș Crăciun să fie cele care vestesc cea mai veselă și plină de armonie perioadă din an.

Tarife și rezervări aici.

sedinte foto mos craciun mic

Detalii Eveniment

Perioada:
15 Noiembrie - 25 Decembrie 2021

Orasul:
București

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL