Sarbatorim 1 Iunie in Parcul Gradina Icoanei

11:00:00 - 21:00:00
01-02 Iunie 2013

Evenimente pentru copii de 1 Iunie la Gradina cu Artisti

Zilele Copilariei Noastre se serbeaza de 1 si 2 iunie in Parcul Gradina Icoanei

Cei mai talentati mici artisti creeaza, expun si performeaza in parcul Gradina Icoanei pe 1 si 2 iunie

 

zilele copilariei gradina cu artisti 1-2 iunie

 

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Sambata 1 iunie si duminica 2 iunie, in Parcul Gradina Icoanei are loc editia aniversara, cu numarul 10, a evenimentului Gradina cu Artisti. Intitulata „Zilele Copilariei Noastre” aceasta editie este dedicata in exclusivitate copiilor. Astfel, intre orele 11 :00 si 21 :00, artisti, copii sau adulti, amatori sau profesionisti, vor transforma parcul intr-un spatiu dedicat jocului si creativitatii.

Pe parcursul intregului weekend creativ, desfasurat in parcul Gradina Icoanei, toti participantii se vor putea bucura de spectacole cu si pentru copii, de ateliere creative si expozitii tematice.

Copiii isi joaca primele roluri ale vietii, ca actori, dansatori si muzicieni

Sambata, 1 iunie, incepand cu ora 11:00 Gradina cu artisti ii asteapta pe toti iubitorii de spectacole cu o serie de show-uri sustinute de copii talentati. Primul moment va fi sustinut de trupa de dans modern Rall`s Band – coregraf si profesor de dans la Creative Arts (www.creativearts.ro), Raluca Petrica. Momentul va putea fi revazut si duminica, 2 iunie, incepand cu ora 18:00.

Programul continua la ora 12:00 cu o reinterpretare a povestii Cenusareasa de Fratii Grimm, sustinuta de trupa de teatru a Scolii nr. 70- regizor Dorin Eugen Ionescu.

Momentele muzicale continua cu Anastasia, o tanara solista de doar 9 ani si jumatate, care va interpreta piese ale caror versuri sunt create de ea.Ineditul activitatilor muzicale dedicate prichindeilor este dat de spectacolul sustinut de grupul de blockflute „Prietenii Anastasiei”. 1 iunie in Gradina cu Artisti se va incheia cu multe alte surprize artistice si cu un moment muzical oferit de cursantii la chitara ai Centrului de dezvoltare a Creativitatii Creative Arts (www.creativearts.ro).

Fata mea este model, in Gradina Icoanei

Pentru toate mamicile iubitoare de fashion si micile domnisoare pasionate de defilari pe podium , Ralls Agency impreuna cu DesignersForKids.ro au pregatit un moment special. Astfel, sambata de la ora 11:00, micile modele cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani vor defila intr-o serie de tinute create special pentru copii de cunoscuti designeri romani.

 

Circ si acrobatii in Parc

Devenita deja traditie, participarea Asociatiei PARADA la Gradina cu Artisti consta si anul acesta intr-un moment special – intre orele 17:30 si 18:00 – in care acrobatiile, clownii si jongleriile vor tine cu sufletul la gura auditoriul. Cei de la PARADA vor fi prezenti in ambele zile cu ateliere de circ pentru copii.

Benzi desenate pentru pasionati si nu numai

Pe 1 iunie, incepand cu ora 16:30 si pe 2 iunie cu incepere de la ora 11:00, Mihai Grajdeanu, autor a numeroase serii de benzi desenate, va sustine un atelier de benzi desenate: Legendele Dacilor – Personaje in cadrul caruia toti participantii vor putea invata cateva secrete de realizare a benzilor desenate. Tot in ambele zile, cei de la Legendele Dacilor vor prezenta intr-o expozitie tematica o serie de lucrari sub acelasi nume.

Zona de relaxare si zona de cafenea – pentru deliciul parintilor

Gradina cu artisti nu ii uita nici pe insotitorii prichindeilor,doua zone fiind special amenajate pentru parinti si bunici. In zona de relaxare, Contego Coffee a pregatit un spatiu neconventional unde cei mari se vor putea delecta cu ceaiuri, cafea aromata, fresh-uri si limonade. Spre sfarsitul zilei, artistii in cafea pregatesc un show de Latte Art. In zona de cafenea, Literat Cafe va prezenta pe 1 iunie spectacolul de teatru „Iubitul meu… Leonard” – un spectacol pe muzica si versurile lui Leonard Cohen. Iar pe 2 iunie, in aceeasi zona, va avea loc lansarea volumului Teatru scris de Nicolae Popeneci.

Atelier de tehnici de prim ajutor oferit de Crucea Rosie

Duminica, 2 iunie, cu incepere de la ora 11:00 reprezentantii organizatiei Crucea Rosie din sectorul 2 au pregatit pentru micutii din Parcul Gradina Icoanei un curs antrenant in care acestia vor invata tehnicile de prim ajutor de baza.

Adopta un prieten pentru copilul tau

In zona de adoptii vor fi prezente, doua dintre cele mai cunoscute asociatii de protectie a animalelor, Robi si Red Panda. Cele doua asociatii vor desfasura o serie de workshopuri in cadrul carora copiii pot invata cum trebuie sa se comporte in preajma animalelor. Vor fi, de asemenea, disponibile pentru adoptie pisicute si catei, vaccinati si deparazitati, iar cine doreste sa doneze hrana pentru acestia este binevenit.

Ateliere Creative de la Creative Arts

Nu in ultimul rand, centrul de creativitate Creative Arts a pregatit un program special de ateliere in cadrul carora atat copiii cat si parintii si bunicii acestora pot invata de la tehnici de quilling la cum sa recicleze creativ PET-uri, cartoane, ambalaje, precum si bazele improvizatiei in teatru. Atelierele sunt realizate in parteneriat cu Asociatia Ringier, iar taxa de participare la fiecare atelier este in valoare 10 RON si intreaga suma stransa va fi donata in cadrul programului Fundatiei, Ajuta Copiii.

Detalii cu privire la programul complet evenimentului se gasesc pe www.gradinacuartisti.ro si pe pagina de Facebook Gradina cu artisti.

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
01-02 Iunie 2013

Ora incepere:
11:00:00

Ora terminare:
21:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Parcul Grădina Icoanei | București

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Strada Jean Louis Calderon, str.Alexandru D. Xenopol, 69

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL