Sarbatorim impreuna Saptamana Internationala a Alaptarii

02-07 August 2012

 

In perioada 1-7 august 2012, la nivel mondial se sarbatoreste Săptămâna Internatională a Alăptării, eveniment ce îsi propune creșterea constientizării, la nivel national si global, a importantei alăptării.

Asociația pentru Naștere Naturală și Alăptare (ANNA), IBFAN România și La Leche League România vor organiza cu acest prilej, în București, următoarele evenimente:

2 August 2012: 17:00 – 20:00

O conferință pentru părinți si cadrele medicale care activează în domeniul perinatal – speakerii acestui eveniment sunt specialiști (medici pediatri, moașe, psihologi, consultanți și consilieri în alăptare).

Subiecte ce vor fi discutate: alăptarea în sarcină, alăptarea copilului adoptat, alăptarea în tandem, alăptarea peste despre doi ani, alăptarea prematurilor, diferențe între laptele matern și laptele praf, importanța colostrului și a alăptării în maternitate în primele zile, necesitatea rooming-in-ului).Impreună cu partenerii evenimentului se va organiza o tombolă cu premii substanțiale.

Sala de conferințe Codecs, Str. Agricultori nr.37-39, București

6 August 2012: 09:00 – 11:00

Marș de protest și de awareness pentru instituirea rooming-in-ului în toate maternitățile din București – „NU separării copilului de mamă în maternitate!”. La acest marş sunt aşteptate 100 de persoane care vor milita paşnic pentru drepturile copiilor şi ale mamelor cu pancarde cu mesaje sugestive.

Piața Victoriei – Piața Universității

7 August 2012: 10:00 – 18:00

Curs de formare a personalului medical în alăptare – se adresează cadrelor medicale care își doresc să parcurgă și să-și însușească informații noi despre lactație, de la consultanți în lactațieacreditați internațional, medici pediatri, psihologi.

 

De asemenea, sub umbrela Săptămânii Internaţionale a Alăptării, partenerii ANNA vor organiza și în alte oraşe din ţară (Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi, Baia Mare, Timişoara, Alba Iulia) acțiuni și evenimente cu scopul conștientizării importanţei alăptării.

Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti pe siteul ANNA.

Detalii Eveniment

Perioada:
02-07 August 2012

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL