Scikids Festivalul Științei VII – O Distracție Cu Reacție

19-20 Octombrie 2019
București

În premieră, vizitatorii vor putea interacționa cu Mega Tabelul Periodic al Elementelor sărbătorind astfel 150 de ani de la publicarea acestuia de către Mendeleev.

Profesorii Trăsniți de la Fun Science România vă vor pregăti așa cum v-au obișnuit deja un experiment inedit în care vor folosi sute de bile colorate pe terasa Mega Mall situată la nivelul 2B.

Intrarea este liberă, iar activitățile se vor desfășura zilnic în intervalul 12:00 – 18:00, în spațiul special amenajat de la nivelul -1.

Știința este distractivă

Programul celor două zile de festival cuprinde experimente distractive și pe înțelesul copiilor cu Profesorii Trăsniți de la Fun Science, spectacole științifice la scenă, jocuri cu obiecte științifice – interactive, competiții cu roboți și jucării inteligente. Cinci ateliere educative sunt pregătite pentru audiență: “BOOMTown Build” cu Robot Academy, “Desenul Electric” realizat de Orășelul Cunoașterii, “Desenează în aer-3Doodler” cu Gadgetway, “Microscopie” coordonat de Muzeul Pedagogic din Brașov, “Fabrica de arome” cu Fun Science Romania.

În cadrul festivalului, participanții sunt invitați să contribuie la crearea unui show experiment ,,Norul din bile” în care Profesori Trăsniți, YouTuberi, voluntari, vizitatori, parteneri vor folosi sute de bile. De asemenea, alături de Profesorii Trăsniti, copiii vor putea realiza cea mai mare pastă de dinți pentru dinozaur. Participanţii la festival vor descoperi suprizele pregătite în cinci zone dedicate: Sci, Tech, Fun, Edu şi Art.


 RECOMANDARE


YouTube meets SCIENCE

La atelierele de știință vor participa o parte dintre cei mai apreciați vloggeri din Româmia și Republica Moldova: Bibi,Tony, Eugen Orange Blue, Mariposa (Lorena Francisc), Deeix Andreea, Andreea Bostănică, Marius Cătălin, Best Noris, INicolas, Andrei Ro, A Domnul X, Betty & Laura Vrabie, Sebastian Ștefan, Karina Maria, Profesorii Trăsniți Spooky & Roxy Foxy și Erik Culescu. Aceștia vor fi prezenți în deschiderea festivalului și îi vor ține la curent pe copiii din toată țara cu experimentele și noutățile de la SCIKIDS Festivalul Știintei.

Unde? Mega Mall, Bulevardul Pierre de Coubertin, Bucuresti

Detalii Eveniment

Perioada:
19-20 Octombrie 2019

Ora incepere:
12:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL