Scoala de vara Arta Actorului pentru copii (6-12 ani)

18:30:00 - 20:00:00
06-10 Iulie 2015
București

Joc, improvizatie si exercitii actoricesti la Scoala de vara de Arta Actorului pentru copii

Scoala de vara de arta actorului

Fundatia Calea Victoriei invita copiii la Atelierul de Arta Actorului pentru copii (6-12 ani), cu actrita Smaranda Caragea.

Universul copiilor este intotdeauna un subiect fascinant. Totusi, unii copii au probleme in a se exprima in mod natural. Tot ceea ce au ei nevoie pentru a se simti in largul lor este cunoasterea de sine.

Pe parcursul celor 5 sedinte de curs, cei mici isi vor exersa si dezvolta aptitudinile de comunicare si relationare cu ceilalti, vor invata sa-si construiasca increderea in fortele proprii si vor descoperi cum anume isi pot folosi mai bine calitatile personale.

Modalitatea cea mai usoara si mai placuta pentru a-i face pe copii sa fie cat mai constienti de ei insisi si de calitatile pe care le au este prin intermediul JOCULUI. Vom invata prin intermediul exercitiilor de grup, prin joc, exercitii de improvizatie, observare si actiune concreta.

OBIECTIVELE CURSULUI

  • Dezvoltarea imaginatiei artistice. Imbunatatirea abilitatilor de comunicare si socializare. Organizarea si structurarea gandurilor si actiunilor. Capacitatea de a gandi si actiona in mod firesc in situatii noi.
  • Eliminarea unor probleme de timiditate; consolidarea increderii in sine. Descoperirea competitiei, dar si a acceptarii greselilor. Implicare in grup si invatare prin intermediul lucrului in grup. Respiratie, concentrare, relaxare si tehnici de dictie.

La finalul cursului, vom prezenta un scurt «spectacol» care va contine jocurile si exercitiile studiate in timpul de lucru efectiv.

Lector: Smaranda Caragea

Varsta Minima: 6; Varsta Maxima: 12

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate): 225 ron (card de fidelitate)

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

INSCRIERE LA [email protected]

Detalii la http://www.scoaladeartesimaniere.ro/2011/atelier-de-arta-actorului-pentru-copii/

Detalii Eveniment

Perioada:
06-10 Iulie 2015

Ora incepere:
18:30:00

Ora terminare:
20:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Fundatia Calea Victoriei

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Popa Soare 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL