Școală de Vară EdVenture pentru copii: O adevărată aventură educațională!

04 Iulie - 12 August 2022
București

Dragi copii și părinți, EdVenture School vă invită în iulie și august 2022 la o mulțime de aventuri educaționale: excursii, jocuri, limba engleză, ateliere și foarte multe activități pe placul copiilor.

Școala de Vară EdVenture 2022 se adresează copiilor din clasele 1-4 și se desfășoară în perioada 4-22 iulie și 1-12 august 2022. Sediul EdVenture School este situat în București, Strada Dr. Staicovici nr. 4, cartierul Cotroceni.

Programul școlii de vară este de luni până vineri, de la ora 9:00 la 17:30.

Preț promoțional: 790 lei pe săptămână la înscrierile făcute până pe 30 iunie (preț redus de la 890 lei). Membrii aceleiași familii, cei care vin printr-o recomandare și cursanții EdVenture beneficiază de 5% reducere.

Prețul include masa de prânz completă, gustarea, excursiile, atelierele creative și toate activitățile în limba engleză (fără alte costuri suplimentare).

Programul orientativ al unei zile: La ora 9:00 ne întâlnim la sediul nostru și începem ziua cu super activități în limba engleză. Apoi, mergem la o locație parteneră unde vom servi un prânz complet și delicios. Acolo vom participa la o mulțime de ateliere creative, ne vom juca, vom face sport și ne vom relaxa în aer liber. În jurul orei 16:00 vom servi o gustare, după care ne vom întoarce la sediu, unde începând cu ora 17:00 îi așteptăm pe părinți. În fiecare zi de miercuri avem pregătite vizite în diferite locații, iar în zilele de joi vom merge în excursie toată ziua!

Înscrierile se fac la una sau mai multe săptămâni. Click aici pentru înscrieri: https://www.edventure.ro/engleza/scoala-de-vara/

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la numerele de telefon 021 312 9036 sau 0742 114 996.

Ce înseamnă Școala de Vară EdVenture?

🌿 Ieșiri în aer liber
Ne bucurăm de mult spațiu verde, unde ne jucăm și participăm la activități în echipă

🇬🇧 Activități în limba engleză
Facem super activități în limba engleză pregătite de profesorii noștri

🚐 Excursii de 1 zi în fiecare joi
Joia ne simțim cel mai bine: plecăm în excursie toată ziua!

🥰 Ateliere creative și distractive
Participăm la multe ateliere distractive și ne dezvoltăm creativitatea

🏷 Totul este inclus în preț
Nu ai nicio grijă, totul este inclus în preț, inclusiv masa de prânz

Să vă povestim mai multe despre Școală de Vară EdVenture:

Școala de Vară București 2022 va avea un total de 5 săptămâni tematice: Around the World, Food, Science, Nature și Arts. Până la orele amiezii avem pregătite super activități în limba engleză; în total 10-12 ore de limba engleză în fiecare săptămână. În a doua parte a zilei, ne dorim să socializăm și să ne jucăm, să învățăm lucruri noi în cadrul unor ateliere captivante și să facem multă mișcare.

În prima parte a săptămânii vom colabora cu În Picioarele Goale, un loc de joacă și relaxare pentru copii, unde vom desfășura activități în aer liber și vom colabora cu oameni pasionați, care vor facilita jocuri și ateliere creative și distractive pentru copii. Printre altele, avem pregătite multe jocuri de improvizație și creativitate precum challenges / puzzles, activități creative, dar și jocuri sportive precum trasee cu obstacole, întreceri pe echipe și multe altele.

Ne dorim foarte mult ca cei mici să se simtă excelent în aceste săptămâni, de aceea în zilele de miercuri copiii au pregătite vizite în locații precum Muzeul Copiilor Proedus, Trattoria della Nonna (unde vom participa la un atelier de gătit), Academia de Robotică (unde vom programa și ne vom juca cu roboți) sau Muzeul Național de Artă Contemporană MNAC (unde vom participa la un super atelier de artă contemporană pentru copii).

În acest an, în zilele de joi vom face adevărate excursii! Plecăm dimineața cu autocarul și vizităm locații precum Muzeul Golești (Curtea Goleștilor de la Ștefănești), Super tabăra pentru copii La Arțar din Călugăreni sau Atelierul Meșterului Olar de la Cosești, Argeș. Fiecare excursie va fi presărată cu diverse jocuri și activități recreative.

Vara aceasta va fi deosebit de frumoasă! Haideți să ne bucurăm împreună de ea, să învățăm engleză, să socializăm, să ne jucăm în aer liber și să ne simțim excelent 😊

Click aici pentru înscrieri: https://www.edventure.ro/engleza/scoala-de-vara/.

Detalii Eveniment

Perioada:
04 Iulie - 12 August 2022

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL