Școala Intuitext, o platformă de învățare online unică, pe placul copiilor!

INTUITEXT a creat prima școală de unde copiii nu vor să își ia vacanță, o platforma de invatare online pentru copiii claselor intaia, a II-a și a III-a.

Intuitext, compania specializată în educație din cadrul grupului SOFTWIN, își dorește ca învățarea să fie cât mai plăcută, motiv pentru care îmbină metodele inovatoare cu ideile creative. Astfel, specialiștii Intuitext au creat un produs educațional deosebit, destinat copiilor din clasele Întâi, a II-a și a III-a: Școala Intuitext, o platformă de învățare online unică.

Intuitext, compania specializată în educație din cadrul grupului SOFTWIN, este în pas cu tehnologia, pe care o transformă într-un aliat al noilor generații de elevi pasionați de mediul digital. Astfel, Intuitext dezvoltă metode alternative de învățare, care să-i determine pe elevi să-și dorească în mod autentic să descopere lucruri noi: CD-uri educaționale, platforme online și manuale digitale.

Ce este Școala Intuitext

Școala Intuitext este o platformă educațională online dedicată copiilor din clasele Întâi, a II-a și a III-a ce are la baza ideea de învățare prin joc. La Școala Intuitext cei mici își antrenează gândirea și memoria prin jocuri logice, descoperă curiozități din lumea sportului, artei și științei, se bucură de animații și experimente inedite. Cu ajutorul acestui produs online de învățare, copiii își formează o atitudine pozitivă în raport cu școala, acest aspect fiind, de fapt, cheia către un viitor de succes.

Cum îi încântă și educă pe copii Platforma de invatare online ,Intuitext

Cum primii ani de școală definesc întregul parcurs educațional, e important ca elevii să descopere cât de frumoasă poate fi aventura cunoașterii. În completarea materialelor didactice de la clasă, părinții își doresc produse educaționale care să-i determine pe copii să învețe cu plăcere și acasă. Școala Intuitext, prin conceptul de învățare prin joc, încurajează curiozitatea nativă a copiilor, îmbunătățește memoria, gândirea și atenția, dezvoltă inteligența emoțională și socială și îi ajută la recapitularea noțiunilor dificile de la școală. Totul prin joc, în timp ce micii exploratori se distrează!

Școala de unde elevii nu vor să ia vacanță!

Un copil fericit înseamnă o familie fericită! Accesând jocurile logice, experimentele inedite și filmulețele distractive disponibile pe Școala Intuitext, copiii învață că educația și joaca merg mână în mână. Astfel, cei mici vor avea mereu curiozitatea de a descoperi lucruri noi și de a explora mediul înconjurător cu toată încrederea în propriile lor forțe. Iar părinții vor avea mulțumirea de a le fi oferit cel mai de preț dar: un start bun în viață!

DESPRE INTUITEXT

Din portofoliul INTUITEXT mai fac parte

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU