Școli de Vară și Tabere în 2023. Transformă Vacanța în Aventură Educativă!

București

Vara este anotimpul în care copiii se bucură de vacanță și de timpul liber. Cu toate acestea, există o mulțime de oportunități de învățare și distracție pe care elevii le pot explora în timpul acestei perioade. Școlile de vară organizate în 2023 vin cu o varietate de programe și activități captivante, menite să ofere copiilor experiențe educative unice și să îi ajute să-și dezvolte abilitățile într-un mod plăcut și relaxant.

O altă opțiune populară în cadrul scolilor de vară din 2023 sunt taberele tematice. Acestea pot fi axate pe aventuri în aer liber, explorarea naturii sau activități sportive, la care se adaugă numeroase activități educative sau creative. Taberele oferă copiilor ocazia de a se implica într-un mediu de grup și de a învăța prin experiență. Activitățile includ excursii în natură, cățărări, drumeții, jocuri de echipă și multe altele. Prin participarea la taberele de vară, copiii pot dezvolta abilități sociale, pot învăța să colaboreze și să-și asume responsabilități, toate într-un cadru distractiv și sigur.

* * *

 

Club de Vară 2023 la Clubul Copiilor Isteți
Vara aceasta dăm drumul la distracție!

19 IUNIE – 1 SEPTEMBRIE

clubul de vara 2023 clubul copiilor isteti_r_gokidHaideți cu noi, să descoperim cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare, la Clubul Copiilor Isteti. Va asteptam la locatia noastra din zona Kiseleff – Piata Victoriei, situata intr-o zona rezidentiala si usor accesibila!

V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati in aer liber, multe jocuri si voie buna! Nu mai stați pe ganduri, veniți să ne cunoaștem și să ne distrăm!

DETALII


Cluburile de Vacanţă ale Institutului Francez din România
#francezaseinvatacu💙

19 IUNIE – 28 IULIE

Franceza se învață cu inima la cluburile de vacanță ale Institutului francez din România, o adevărată aventură de început de vacanţă : francofonie, jocuri, cântece şi voie bună!

Alături de profesori specializaţi în metode moderne de predare şi animatori profesionişti, copiii vor participa la diverse activităţi interactive, prin care îşi vor dezvolta cunoştinţele şi abilităţile de comunicare în limba franceză.

DETALII


Vara 2023 la Art & Hobby Studio
Cursuri de Vacanță pentru Copii

19 IUNIE – 1 SEPTEMBRIE

Vara cei mici au mai mult timp disponibil să se bucure de hobby-urile lor prin urmare am pregătit o gamă diversificată de cursuri cu desfășurare atât online, cât și cu prezență fizică.

Cursurile de artă pentru copii îi ajută pe cei mici să se exprime mai ușor, să-și înțeleagă sentimentele și să le aștearnă pe hârtie cu ajutorul tehnicilor de pictură, desen și modelaj. Fără presiunea notelor, copiii se pot concentra mai bine în a învăța ceva nou, devin mai curioși, relaxați și creativi.

Toate cursurile de artă Art & Hobby Studio sunt ținute de artiști ce vor ghida copilul pas cu pas în lumea minunata a formelor și culorilor. Programa este special concepută astfel încât să acopere toate punctele și să ajute copilul să progreseze artistic, emoțional și social.

DETALII

 

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU