Școli de Vară și Tabere în 2023. Transformă Vacanța în Aventură Educativă!

București

Vara este anotimpul în care copiii se bucură de vacanță și de timpul liber. Cu toate acestea, există o mulțime de oportunități de învățare și distracție pe care elevii le pot explora în timpul acestei perioade. Școlile de vară organizate în 2023 vin cu o varietate de programe și activități captivante, menite să ofere copiilor experiențe educative unice și să îi ajute să-și dezvolte abilitățile într-un mod plăcut și relaxant.

O altă opțiune populară în cadrul scolilor de vară din 2023 sunt taberele tematice. Acestea pot fi axate pe aventuri în aer liber, explorarea naturii sau activități sportive, la care se adaugă numeroase activități educative sau creative.

Taberele oferă copiilor ocazia de a se implica într-un mediu de grup și de a învăța prin experiență. Activitățile includ excursii în natură, cățărări, drumeții, jocuri de echipă și multe altele. Prin participarea la taberele de vară, copiii pot dezvolta abilități sociale, pot învăța să colaboreze și să-și asume responsabilități, toate într-un cadru distractiv și sigur.

* * *

Club de Vară 2023 la Clubul Copiilor Isteți
Vara aceasta dăm drumul la distracție!

19 IUNIE – 1 SEPTEMBRIE

clubul copiilor isteti poza rep 2023 v2Haideți cu noi, să descoperim cea mai bună combinație de joacă, socializare și invătare, la Clubul Copiilor Isteti. Va așteptăm la locația noastră din zona Kiseleff – Piața Victoriei, situată într-o zonă rezidențială și ușor accesibilă!

V-am pregatit multă distracție și activități frumoase: ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, muzica si dans, activitati in aer liber, multe jocuri si voie buna! Nu mai stați pe ganduri, veniți să ne cunoaștem și să ne distrăm!

DETALII


Școala de vară STEAM:
Dezvoltare Cognitivă prin Joc

3 IULIE – 4 AUGUST

Școala de vară le oferă copiilor ocazia de a experimenta activități și domenii interesante, cu scopul de a-i sprijini în a se cunoaște mai bine, în identificarea de noi pasiuni sau vocații. În același timp este un prilej pentru cei mici de a petrece timpul într-un mod dinamic, împreună cu alți copii, bucurându-se de activități deopotrivă creative și distractive.

Atelierele incluse în programul școlii de vară ArgosHub sunt concepute așa încât sa fie stimulante, captivante, să îi învețe lucruri interesante, să contribuie la o dezvoltare armonioasă și la creșterea încrederii în sine.

DETALII


Antrenează Mintea Copilului în Vacanță în Stil Japonez
Module de vară la Centrele NOMIN JYUKU, nr. 1 în predarea metodei de calcul mental japonez!

19 IUNIE – 25 AUGUST

Înscrie-l la module de vară organizate de Centrele NOMIN JYUKU, nr. 1 în predarea metodei de calcul mental japonez din România!

”Copilul meu este deștept, dar nu este deloc atent. Nu are răbdare nici la școala, nici la activități. Nu se poate concentra și este ușor de distras. Se descurcă bine la matematică, dar greșește la calcule. Aș vrea ca fiul meu să gândească mai rapid. Urăște matematica, cum îl ajut? Copilul meu nu are încredere în el.”

De 8 ani de zile, dovedim părinților, cu fiecare curs pe care îl încheiem, că prin metoda japoneză de calcul care se predă în Centrele Nomin Jyuku, cele mai multe dintre problemele menționate se pot îmbunătăți semnificativ.

Pentru copii, vara este perioada ideală să înceapă cursurile de aritmetică mentală Nomin Jyuku, o activitate în care creează amintiri frumoase, leagă prietenii și cel mai important, își îmbunătățesc CONCENTRAREA, ATENȚIA și RĂBDAREA. Astfel, ei își vor dezvolta creierul cu cea mai bună metodă japoneză de antrenament mental cu rezultate uimitoare dovedite.

DETALII


Vara 2023 la Art & Hobby Studio
Cursuri de Vacanță pentru Copii

19 IUNIE – 1 SEPTEMBRIE

Vara cei mici au mai mult timp disponibil să se bucure de hobby-urile lor prin urmare am pregătit o gamă diversificată de cursuri cu desfășurare atât online, cât și cu prezență fizică.

Cursurile de artă pentru copii îi ajută pe cei mici să se exprime mai ușor, să-și înțeleagă sentimentele și să le aștearnă pe hârtie cu ajutorul tehnicilor de pictură, desen și modelaj. Fără presiunea notelor, copiii se pot concentra mai bine în a învăța ceva nou, devin mai curioși, relaxați și creativi.

Toate cursurile de artă Art & Hobby Studio sunt ținute de artiști ce vor ghida copilul pas cu pas în lumea minunata a formelor și culorilor. Programa este special concepută astfel încât să acopere toate punctele și să ajute copilul să progreseze artistic, emoțional și social.

DETALII


Tabere de Vară Club Natura 2023

18 IUNIE – 8 SEPTEMBRIE

Vara este cea mai bună perioadă pentru dezvoltarea abilităților copiilor în arta vizuală. Taberele Club Natura provoacă și cuceresc inimile copiilor prin programul variat, prin atmosfera prietenoasă, prin aplecarea către nevoile fiecărui copil în parte, toate făcând parte dintr-un mix didactic bine conturat.

Creativitatea copiilor este nemărginită, iar noi dorim să folosim acest potențial în toate proiectele Club Natura.

Lista de Tabere de Vară Club Natura 2023

  • TABĂRA SOMMER CAMP 2023 | 18-23 Iunie 2023
  • PICASSO ART RETREAT 2023 | 28 August– 1 Septembrie 2023
  • TABĂRA 5 ZILE 5 CONTINENTE | 3-7 Iulie | 4-8 Septembrie 2023
  • TABĂRA URBANĂ CREATIVE SUMMER | 31 Iulie– 4 August 2023
  • TABĂRA URBANĂ DO ART! | 7–11 August 2023
  • TABĂRA URBANĂ DO MANGA! | 24–28 Iulie 2023
  • TABĂRA URBANĂ DO ANIME! | 17–21 Iulie 2023
  • TABĂRA DE LA BĂNEASA – GO NATURE! | 14–18 August 2023

DETALII


Școala de Vară Edu Friends 2023

19 IUNIE – 8 SEPTEMBRIE

☀️ ☀️ Vacanța de vară se apropie, iar noi suntem pregătiți să venim în ajutorul dumneavoastră cu un program pe care cei mici să îl îndrăgească!

Timp de 12 săptămâni, de dimineața până seara copiii vor îmbina joaca și relaxarea cu temele de vacanță. Vom explora parcurile din apropiere (Cișmigiu, Izvor, Opera, Gradina Botanică) unde vor învăța despre mediul înconjurător.

Vom organiza ateliere și activități recreative atât în aer liber, cât și în spațiul interior.

DETALII


FollowMe – Cursuri de limba Engleză Copii și Adulti în Bucuresti

IUNIE – AUGUST 2023

Cursurile de limba engleză pentru copii (începând cu vârsta de 4 ani) și adulți organizate de FollowMe în București, la sediile din zonele Titan, Vitan, Drumul Taberei și Ghencea, dar și online, te ajută să înveți să înțelegi cu ușurință vorbele celorlalți și să poți conversa fără emoții și eficient în limba engleză în situații din viața reală.

Cursurile sunt interactive, presărate cu jocuri, concursuri și activități amuzante în perechi și în echipe, astfel că de la mic la mare cursanții participă activ pe toată durata orei.

DETALII


Ateliere de Vacanță EduBricks – Robotică.Programare.Stem

26 IUNIE – 25 AUGUST

Pentru o vacanţă distractivă dar şi educativă, vă propunem o nouă serie de ateliere de programare interactivă și de construcţie a roboţilor LEGO® care vor ajuta copiii să devină programatori pricepuţi, în timp ce se joacă. Atelierele de programare şi robotică EduBricks sunt o modalitate inovatoare de a dezvolta creativitatea şi imaginaţia copiilor, folosind piese LEGO® şi ştiinţa.

Combinând cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® şi jocurile pe calculator, atelierele EduBricks îi introduc în tainele roboticii şi programării în cadrul unor activităţi educaţionale distractive şi practice în cadrul cărora construiesc roboţi şi modele din piese LEGO® şi învaţă să programeze în timp ce se joacă. Atunci când învățarea se face prin observare și exerciții practice, procesul devine nu doar mai uşor, dar şi mai atrăgător şi mai distractiv. Pregătim copiii de azi pentru tehnologia de mâine!

DETALII


Școală de Vară: Ghidul copilului descurcăreț – Eu știu, eu pot!
Program Summer School 2023

19 IUNIE – 18 AUGUST

Vara aceasta venim în întâmpinarea copiilor (5,5-11 ani) cu un nou concept adaptat nevoilor și problemelor cotidiene prin jocuri practice și excursii în natură.

Copilul tău întâmpină în fiecare zi obstacole care devin provocări, iar noi știm cât de important este pentru tine ca el să fie pregătit.

Prin ateliere practice, vara aceasta copilul tău va parcurge mai multe etape distractive și dinamice prin care va învăța de la a-și face singur bagajul, importanța artei în viața de zi cu zi, până la asumarea responsabilității, înțelegând rolul lui în societate.

DETALII


Cursuri de limba germană la superlativ
Cursuri de vară de limba germană online!

19 IUNIE – 8 SEPTEMBRIE

Mihaela Ardeleanu, profesoară de limba germană cu o experienţă de peste 20 de ani invită elevii de peste de 10 ani la cursuri de limba germană online, pe platforma Zoom. Pentru că ne plac vacanţele şi călătoriile şi vrem să putem participa de oriunde ne-am afla.

Întâlnirile au loc de 2 ori pe săptămână, câte o oră, pe durata întregii vacanţe de vară. Cursurile se desfăşoară în grupe restrânse (4-6 copii), după metode axate pe comunicare şi dezvoltarea încrederii personale. Grupele se formează în urma unei evaluări gratuite (în cazul în care există cunoştinţe anterioare), ţinând cont de vârstă şi nivel.

DETALII


Școala de Vară din cadrul Tărâmul Magic Voi Reuși 2023
Magia verii – o noua aventura zi de zi!

14 IUNIE – 12 AUGUST

Școala de Vară din cadrul Tărâmul Magic Voi Reuși te așteaptă în vacanța de vară în sector 2 zona Delfinului, pentru o nouă aventură cu activități în aer liber zilnic, provocări, excursii, joaca cu apă și multe altele.

Pentru vacanță, au fost gândite programe speciale, care cuprind o paletă largă de cursuri – de la ore de înot și kickbox, aikido până la dans și robotică. Nu vor lipsi atelierele de bucătărie, bataile cu apa, cursuri de pictură sau de arts & crafts, și nici cele de matematică distractivă, științe ori șah.

DETALII


Curs de Public Speaking pentru Copii 8-12 ani

28 IUNIE – 19 IULIE

Curs public speaking copii vizual 4Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții și ne amintim mereu cu drag de ea. Este perioada în care descoperim lumea și, prin ea, ne descoperim pe noi. Este și perioada în care începem să gândim critic, să ne punem întrebări, să avem opinii și idei, să le exprimăm public, în fața altor copii sau în fața adulților. Este perioada în care fiecare copil își caută VOCEA!

Un discurs în fața prietenilor, susținerea unei lecții în fața clasei, prezentarea unui proiect sau simplele discuții din pauza cu colegii sau la locul de joacă se pot transforma în momente de neuitat! Pentru că în fiecare copil există un POVESTITOR! În fiecare copil există un LIDER ADEVĂRAT! Trebuie doar descoperit! Și asta facem la cursul de PUBLIC SPEAKING PENTRU COPII, susținut de Adrian Cojocaru – fondator Core Media HUB și Teodora Iacob fondator Nature Talks.

Core Media HUB te așteaptă la un curs sub forma unei școli de vară, cu patru ateliere în format fizic, la care copiii învață cum să se exprime corect și clar, cum să scape de emoții și cum să aibă un discurs coerent.

DETALII


Cluburile de Vacanţă ale Institutului Francez din România
#francezaseinvatacu💙

19 IUNIE – 28 IULIE

Franceza se învață cu inima la cluburile de vacanță ale Institutului francez din România, o adevărată aventură de început de vacanţă : francofonie, jocuri, cântece şi voie bună!

Alături de profesori specializaţi în metode moderne de predare şi animatori profesionişti, copiii vor participa la diverse activităţi interactive, prin care îşi vor dezvolta cunoştinţele şi abilităţile de comunicare în limba franceză.

DETALII

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU