Scufița roșie si invitații speciali. Spectacol teatru de păpuși pentru copii | Cluj

Sâmbătă 11 Martie 2023
Cluj-Napoca

Golden Party te invită la teatrul de păpuși Scufița roșie, un spectacol dupa cunoscuta poveste a fraților Grimm, pune în centru neînfricata fetiță care are grijă de bunica ei, ducându-i de mâncare.

În drumul ei prin pădurea deasă și pline de pericole, Scufița Roșie trece prin multe peripeții, toate acestea datorându-se neascultării sfaturilor primite de la părinți. Un personaj aparte o să îi stea scufiței în cale, dându-i bătăi de cap și punând-o în situații extreme, acesta este un Lup plin de surprize, însă nu unele de care scufița se v-a bucura.

Morala pe care copiii o vor învăța, este aceea că sfaturile părinților ne feresc de pericole, ei fiind îndreptățiți să ne îndrume și să ne apere. Deznodământul însă nu este unul trist, ci plin de speranță și zâmbete.

Invitatii speciali din desenele animate catelusii din Patrula Catelusilor ( actori deghizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive.

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 60 minute
Regia: Sabina Arsenie
Producător: Golden Party
Spectacolul este jucat de actorii papusari ai trupei Funtasticii
Spectacol pentru audiență copii +2 ani
Locația: Cinema Dacia Cluj Napoca
Data: sambata 11.03.2023 ora 11:00
Locuri limitate !
Pret bilete: de la 35 lei

Biletele se gasesc online si zilnic la casieria Cinema Florin Piersic ( Pta. Mihai Viteazu) sau la sala înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.

Detalii https://www.facebook.com/events/1231006020851068/

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!
Atenție se fotografiază !
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 11 Martie 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Locație

Cinema Dacia | Cluj-Napoca

Județ:
Cluj

Oraș:
Cluj-Napoca

Adresa:
Strada Bucegi, 11

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL