Scurtmetraje Românești despre Copii și sesiune Q&A la Seara Filmului Românesc | 24 august

🗓 Joi, 24 august 2023, de la 🕘 ora 21:00, te invităm în Grădina cu Filme (Piața Alexandru Lahovari 7), la 🎥 Seara Filmului Românesc, unde vom proiecta SCURTMETRAJE ROMÂNEȘTI DESPRE COPII, urmate de 💬 o sesiune Q&A moderată de criticul de film Ileana Bîrsan.

➡️ SETE (🎬 regia: Vlad Ghinea)

Sinopsis: „În ziua sfântului Andrei, Safta pleaca în căutarea medicului veterinar care ar putea salva de la moarte vaca familiei. O întâlnire bizară o obligă, însă, pe Safta să abandoneze planurile şi să-şi înfrunte trecutul.”

➡️ THANK YOU FOR YOUR TEETH (🎬 regia: Horia Cucuța, George ve Gänæaard)

Sinopsis: „Josh, un puști de 6 ani, care locuiește cu mama și sora lui, află că primește 5 dolari pentru fiecare dinte care cade. După un calcul simplu, își dă seama că, dacă îi cad toți dinții, poate să-și ia o biciclete.”

➡️ TROFEUL TINEREȚII (🎬 regia: Răzvan Oprescu)

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Sinopsis: „Amintirea copilăriei, urmând pașii bunicilor prin vechile băi balneoclimaterice, declanșează nostalgia unor momente uitate pentru un nepot în căutarea propriei identități ca adult.”

➡️ ACOLO UNDE BĂRCILE NU AJUNG (🎬 regia: Vlad Buzăianu)

Sinopsis: „O furtună în familie și o furtună pe mare, declanșează schimbări radicale în viața a doi frați. Unul descoperă lumea fantastică a copilăriei, în timp ce celălalt se luptă să o păstreze.”

➡️ ROZ (🎬 regia: Liviu Mărghidan)

Sinopsis: „Adela se regăsește cu tatăl sau, un om izolat, trăit in munți, doar ca urmare a unui pariu al fetitei cu prietenele sale. Aceasta întâlnește un străin, amândoi se poarta stingher, iar o noapte pare prea puțin pentru a se cunoaște.”

🟢 Accesul începând cu ora 20:00

📍 Grădina cu Filme, Piața Alexandru Lahovari 7, Bucuresti

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/695676275716412/

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL