Se lanseaza cea mai vesela carte de retete pentru copii

Joi 15 Mai 2014

Diversificare.ro, primul site dedicat alimentației bebelușilor și copiilor, în parteneriat cu Legume Fericite, lansează cartea Diversificarea, o joacă pentru mame și copii©, scrisă de Eugenia Dobre

Invitatie lansare de carte Diversificarea, o joaca pentru mame si copiiJoi, 15 mai 2014, ora 16.00, la Bursuceii Veseli (Strada Cezar Bolliac, nr. 31, sector 3, Bucureşti)

Diversificare.ro, primul site dedicat alimentației bebelușilor și copiilor, în parteneriat cu Legume Fericite, lansează cartea Diversificarea, o joacă pentru mame și copii©, scrisă de Eugenia Dobrescu, fondatoarea site-ului Diversificare.ro și technician nutriționist.

Cartea Diversificarea, o joacă pentru mame și copii© este inspirată de copii și gândită pentru mame și se adresează ambelor categorii. Mămicile vor găsi în ea 33 de rețete sănătoase și gustoase pentru întreaga familie, iar copiii vor descoperi și vor învăța chiar dincartea de rețete a mamei, 33 de alimente care nu trebuie să lipsească din meniul lor. Astfel,vor înțelege mai bine ce mănâncă și ce rol are fiecare element în creșterea și dezvoltarea lor.

Formatul cărții este atipic și o face extrem de ușor de folosit atât de către mami în bucătărie, cât și de către cei mici la joacă, la cumpărături sau în mașină.

Diversificarea alimentației sugarului este, după alăptare, a doua etapă foarte importantă în ceea ce privește nutriția și sănătatea viitorului adult.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Eugenia Dobrescu a privit această etapă cu seriozitate dar și cu relaxare, înțelegând căprocesul este de fapt al copilului. Astfel, în februarie 2011, a lansat site-ul www.diversificare.ro.

Scopul principal al site-ului a fost să devină o sursă sigură și credibilă de informare șiinspirație pentru tinerele mame. De aceea, conține foarte multe informații utile și complete despre ce înseamnă procesul diversificării alimentației, dar și rețete sănătoase și gustoase. În cei trei ani de la lansare, site-ul diversificare.ro a avut un succes foarte mare la tinerele mame, ajungând acum la un trafic de peste 65.000 de vizitatori unici și 250.000 de vizualizări lunare.

Cartea de rețete a venit firesc, ca o concentrare eficientă a informațiilor de pe site.

“Diversificarea, o joacă pentru mame și copii© a apărut din nevoia de a implica mamele și copiii în procesul descoperirii alimentației sănătoase. Am adunat în ea un top de 33 rețete de succes pentru întreaga familie, limita de vârstă fiind doar inferioară: minim 6 luni :)”, spune Eugenia Dobrescu, autoarea cărții.

Despre Diversificare.ro

Site-ul Diversificare.ro a fost conceput din nevoie și este susținut cu pasiunea mamelor implicate în proiect, fiind cel mai apreciat site de acest gen de către mame și medicii pediatrii.

Pe Diversificare.ro, părinții se informează despre etapa diversificării alimentației sugarului, despre nutriție în general, descoperind totodată cum pot găti sănătos și gustos pentru

întreaga familie.

Despre LegumeFericite.ro

LegumeFericite.ro constituie o sursă sigură de hrană sănătoasă unde legume, fructe, flori, insecte și animale beneficiază de un mediu natural foarte propice. Ferma vegetală deține certificare bio ECO CERT și oferă clienților săi legume proaspete, naturale, sănătoase, crescute cu pasiune dar și cu responsabilitate, culese și livrate zilnic la ușa clientului.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 15 Mai 2014

Program:
16:00:00 - 16:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Bursuceii Veseli

Județ:
sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Cezar Bolliac nr 31

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL