Seară de Povești la Picapam +2 ani | Cluj-Napoca

Cititul poveștilor este ceva magic de care ne este mereu dor când creștem mari! Parcă și acum ne gândim la vocile părinților sau bunicilor care ne stimulau, atât de frumos și cu pași mici, imaginația 📚❤️

Vă așteptăm la Picapam să ne relaxăm cu toții și să intrăm în acele lumi create pentru cei mici! Vom asculta vocea unei talentate povestitoare și iubitoare de Picapam care, la cafeneaua psihologilor, ne va citi povestioare 📖

Vă puteți înscrie accesând următorul link:

https://forms.gle/o2y37k8A8cNhX6iy6

* Taxa este de 25 RON de copilaș și recomandăm ca vârsta minimă să fie de 2 ani.
* Pentru o taxă de 59 RON, se poate lua acasă și cartea „Bobiță și Buburuză sărbătoresc”, care va fi citită la atelier.
Înscrierea se consideră confirmată în momentul achitării taxei de participare în contul RO52BTRLRONCRT0644344501 (Beneficiar S.C. VIANDO EVENTS S.R.L.) ori prin BTPay direct în IBAN RO52BTRLRONCRT0644344501 sau prin Revolut la 0747094972 (CUI firmă: 45970105). Vă rugăm să includeți în detaliile plății numele dvs. complet și numele evenimentului la care veți participa.

ATENȚIE!

– Atelierul va începe la ora 17:15.
– La eveniment se vor face câteva fotografii și, pentru a nu exista probleme, vă puteți exprima anterior, în cadrul formularului de înscriere, acordul cu privire la fotografierea dvs., a copilului / copiilor dvs. sau a persoanelor care vă însoțesc, respectiv cu privire la postarea acestora pe rețelele de socializare. Vom ține cont și nu vom derula nicio acțiune contra voinței dvs. în contextul descris.
– În cazul în care plata este efectuată dar, din motive obiective, nu vă mai puteți prezenta la eveniment, taxa se păstrează pentru oricare dintre evenimentele ulterioare, achitându-se doar diferența, după caz.

📍 Picapam, Str. Ion Meșter 10, Cluj-Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/Picapam


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Joi 15 Iunie 2023

Program:
De la 17:15

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL