Seară de Povești la Picapam | Cluj-Napoca

Cititul poveștilor este ceva magic de care ne este mereu dor când creștem mari! Parcă și acum ne gândim la vocile părinților sau bunicilor care ne stimulau, atât de frumos și cu pași mici, imaginația 📚❤️

Vă așteptăm la Picapam să ne relaxăm cu toții și să intrăm în acele lumi create pentru cei mici! Vom asculta vocea unei talentate povestitoare și iubitoare de Picapam care, la cafeneaua psihologilor, ne va citi povești de dezvoltare socio-emoțională 📖

Vă puteți înscrie accesând următorul link:
https://forms.gle/o2y37k8A8cNhX6iy6

Unde? PICAPAM, Ion Meșter 10, Cluj-Napoca, Romania

* Taxa este de 25 RON de copilaș și recomandăm ca vârsta minimă să fie de 2 ani. Înscrierea se consideră confirmată în momentul achitării taxei de participare în contul RO52BTRLRONCRT0644344501 (Beneficiar S.C. VIANDO EVENTS S.R.L.) ori prin BTPay direct în IBAN RO52BTRLRONCRT0644344501 sau prin Revolut la 0747094972.
ATENȚIE!

– Atelierul va dura aproximativ o oră și va avea loc de la ora 17:15, însă suntem flexibili și așteptăm pe oricine să ne treacă pragul pentru această activitate oricând până în 17:30!
– La eveniment se vor face câteva fotografii și, pentru a nu exista probleme, ne vom consulta cu dvs. în ce măsură sunteți de acord cu prelucrarea pentru paginile noastre a fotografiilor sau a videoclipurilor în care apare și copilul dvs. Veți putea semna la fața locului, în cazul în care intenționați să vă dați acordul, o fișă care vă informează cu privire la aceste aspecte, fără a se derula nicio acțiune contra voinței dvs. în contextul descris.
– În cazul în care plata este efectuată dar, din motive obiective, nu vă mai puteți prezenta la eveniment, taxa se păstrează pentru oricare dintre evenimentele ulterioare, achitându-se doar diferența, după caz.

Detalii Eveniment

Data:
Joi 16 Martie 2023

Program:
De la 17:15

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL