Selfie cu elfii. Lansare proiect de imaginație augmentată

Sâmbătă 12 Octombrie 2019
București

Carmen Tiderle trece pragul realității cu „Selfie cu elfii”
Un proiect inițiat de Samsung, la Editura Vellant

Unde? Cărturești, Str. Pictor Arthur Verona 13-15, Bucuresti

Noile tehnologii aduc viitorul mai aproape ca niciodată. Ba chiar am putea spune că el a devenit prezent și influențează deja modul în care citim și ne raportăm la cărți. Prin noua carte semnată de Carmen Tiderle, „Selfie cu elfii”, Editura Vellant aduce tehnologia și cartea împreună, creând o nouă experiență de lectură prin intermediul realității augmentate.

Elfii mici și elfii mari sunt convocați în data de 12 octombrie, la Cărturești Verona, începând cu ora 11:00, la lansarea volumului.

„Selfie cu elfii” este un proiect de imaginație augmentată inițiat de Samsung și facilitat de dARe by Samsung, ilustrația și layout-ul sunt create de elful Petridean, iar animațiile, amplificate de One Night Gallery, sunt opera lui Tudor Calnegru.

Carmen Tiderle e poetă-șefă la Direcția de Rime Șmechere pentru Copii, și nu numai, copywriter-iță și mama lui Dor și a lui Ro. Călătorește des în Bucurville și odată a ajuns tocmai la Polul Vest, unde și-a făcut un selfie cu unicornii și cu elfii. Toate cărțile ei au fost primite cu entuziasm de copii și de părinții lor, iar noile sale creații sunt așteptate mereu cu nerăbdare.

La Editura Vellant au fost publicate, până acum, volumele „Pe dos. Poezii cu prostii pentru copii”, „În orașul Bucurville” și „Marele acoperiș”. Pe lângă tematica aparte aleasă de autoare, poeziile mai au încă o particularitate: sunt scrise, toate, pe telefon.

One Night Gallery este prima galerie de new media art din România, care îmbină arta, inovația și tehnologia și susține tinerii artiști și designerii români prin crearea unor noi experiențe artistice.

Aplicația dARe by Samsung poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store, iar cartea poate fi comandată fie direct din aplicație, fie de pe site-ul Editurii Vellant sau din librăriile Cărturești.

Carte recomandată de Itsy Bitsy.

Vezi pagina cărții pe site-ul Vellant: https://bit.ly/2l6liRh

Vă anunțăm că, în vederea promovării evenimentului, organizatorii și partenerii vor realiza materiale foto, audio și video în timpul lansării. Prin prezența voastră la evenimentul de lansare a cărții “Selfie cu elfii” de Carmen Tiderle, vă dați acordul ca aceste materiale să fie folosite mai apoi pe canalele alese de organizatori și parteneri.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 12 Octombrie 2019

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Gradina Verona

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Pictor Arthur Verona 13-15

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL