Seminar de Respirație Holistică – Ieșirea din Polaritate

Sunday 10 December 2017
București

BUCUREȘTI, 10 DECEMBRIE 2017
***SEMINAR DE RESPIRATIE HOLISTICA***
“Conectare la energia universala si iesirea din polaritate”
cu Adrian Constantinescu și George Petre

Respiratia Holistica foloseste puterea respiratiei si practica de constientizare pentru a ne conecta cu energiile subterane din noi. Astfel, creem o punte intre ceea ce numim ‚subconstient/inconstient’ si ‚supra-constient’, demarand in mod natural procesul de autocunoaștere si eliberare.

Tot ceea ce rezultă din acest mariaj energetic subtil ne revine, reflectandu-se în fragmentele de energie si informatie cu care intram in contact si din care ne construim realitatea.

PROGRAMARE-DEPROGRAMARE
Prin diferite tehnici de respirație constienta, permitem ca procesul de ‘deprogramare’ si ‘reprogramare’ a subconștientului să se petreacă la suprafață, în lumina conștienței.

Astfel, prin programe specifice induse cu ajutorul respirației, putem reconstrui acele aspecte resimțite ca deficitare în existență, mai întâi la interior, pentru ca apoi să se reflecte firesc și fără efort în exterior.

Ducând demersul mai departe și având în vedere că noțiunile de interior și exterior păstrează ele însele o concepție polarizată asupra lumii, următorul pas este să demontăm chiar viziunea îngustă prin care atribuim doar anumite valori diferitelor aspecte ale ființei.

Așadar, trăim adesea în viziunea îngustată că doar un anumit context exterior este prielnic relaxării, concentrării, lecturii, cântatului, sau împlinirii feluritelor proiecte de suflet, excluzând în întregime alte resurse disponibile pe care le scoatem cu totul în afara ariei noastre de percepție. De multe ori, cele mai defavorabile contexte, ne generează cele mai valoroase resurse.

Prin arta respirației putem crea programe specifice pentru fiecare aspect al vieții, fie că țin de sănătatea corpului fizic, de eliberarea emoțională, de creativitate, putere de concentrare, sau altele domenii.

Pe un teren și mai subtil, și mai profund, următorul program este decondiționarea în fapt de orice set de condiții. În această fază putem lucra în egală măsură cu opusele pentru a obține rezultate și nu mai rămânem dependenți de un anume context.

DETALII IMPORTANTE IN PRACTICA
Practica Respiratiei Holistice este accesibila tutuor, insa un grad de experiență cu orice practica meditativa/somatica ajuta. Connectarea si mentinerea contactului cu corpul fizic este un ingredient de bază pentru o astfel de sesiune

Dacă până acum, prin multiplele teme, am construit cu ajutorul respirației anumite aspecte ale vieții, întocmai unei mandale în care am investit timp, energie și focus, acum devenim vântul care, spulberând-o, ne eliberează de orice tipar de atașament. Acesta este inceputul procesului de deprogramare.

CONTINUT SEMINAR RESPIRATIE HOLISTICA
Practica Respirație Holistice incepe cu connectarea cu energia corpului, energia respiratiei si energia atentiei.

Deschiderea corpului fizic (prana muktasana, skt.) si in special a circuitelor energetice subtile (nadi, skt.) este importantă pentru a permite fluxul liber a informatiei cat si manifestarea tiparului respirației într-o forma cât mai nealterata de blocaje la nivel fizic.

Pentru ca exista o afectare reciproca intre ceea ce trăim la nivel energetic, subtil, și ceea ce se reflectă în corp, este firesc ca orice proces de decondiționare să înceapă cu acesta.

Programul de Respirația Holistică vizează toate planurile sistemelor vii și toate virtuțile, fie ele fizice, intelectuale, afective sau estetice.

În domeniul muzicii, folosită cu profesionalism în tehnica vocală, Respiratia Holistica generează o paradigmă nouă potrivit căreia abilitățile muzicale pot fi colectate mai întâi prin cultivarea „formei interioare”, prin tehnici de curățare, echilibrare, creșterea tonusului interior și a creativității, în preambulul instruirii planului fizic, vocal.

Programul de Respirație Holistică “Conectarea cu Energia Universală și Ieșirea din Polaritate” are un caracter puternic eliberator. Iata la ce ne putem astepta:

• Deschiderea corpului, a campului emotional si mental, folosind technici din practicile buddhiste, din yoga clasica si din scolile energo-somatice moderne.
• Accesul la o viziune extinse asupra realității și aspectelor ei subtile, nepalpabile;;
• Decondiționare subconștientă, mentală și emoțională, cu efecte în plan fizic;
• Recunoașterea tiparelor limitative sau obiceiurilor subminante;
• Lărgirea benzii de frecvență în care performăm, fără a resimți condiționare exterioară;
• Abordarea dintr-o perspectivă mai lejeră, mai detașată, a vieții;
• Sporirea gradului de încredere în forțele proprii;
• Recunoașterea cu mai mare ușurință a resurselor, folosind întregul spectru al realității.

DETALII PARTICIPARE SEMINAR 10 DECEMBRIE
Seminarul, susţinut de Adrian Constantinescu și George Petre, va avea loc la București, duminică 10 decembrie 2017, între orele 10.00 – 17.00, la Centrul Anahata, str. Fabrica de Chibrituri nr.16, et.2, ap.5 (interfon 5), sector 4.
Investiţie: 180 lei
Înscrieri: George Petre – Tel: 0721.655702 / E-mail [email protected]
Adrian Constantinescu – Tel: 0733245271 / E-mail: [email protected]o.com

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 10 December 2017

Program:
10:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL