Seminar de sănătate emoțională. Între lumi – părinte și copil

Sâmbătă 17 Octombrie 2015
București

Seminar de sănătate emoțională. Între lumi – părinte și copil

Odată cu venirea pe lume a unui copil, intrăm în cel mai important rol al vieții noastre, acela de părinte. Cu toții vrem să excelam la acest rol, să creștem un copil echilibrat emoțional. Ne informăm, întrebăm prietenii, vecinii, căutam online informatii, citim carti de parenting, punem în practică ce putem. Ne dăm seama că lucrurile sunt confuze, ne facem griji legate de alegerile pe care le facem, apar tensiuni …

Până la urmă, ce este important pentru creșterea armonioasă și echilibrul emoțional? Aceasta și multe alte întrebări își vor găsi răspunsul în cadrul seminarului de sănătate emoțională „Între lumi – părinte și copil”. Un seminar marca Eu, părinte ghemotoc, menit să clarifice, să simplifice și să răspundă celor mai arzătoare întrebări care îi cuprind pe tinerii părini.

seminar parenting psihologie

De ce acest seminar, de ce e important să vii în data de 17 octombrie să discutăm?

Pentru că vei găsi o abordare psihoterapeutică, centrată pe persoană, o abordare pozitivă, care are în centru sănătatea emoțională a voastră, a părinților și, implicit, a ghemotocilor voștri.

Pentru că suntem, înainte de toate, psihoterapeuți, dar și mamici la rândul nostru. Îmbinăm cunoștințele psihologice cu experiența de mamă și asta funcționează minunat!

Pentru că un copil sănătos emoțional are în spate părinți echilibrați și de aceea tu, părinte, ești cel mai important pentru noi. Discutăm despre prezent, dar mai ales despre viitor, despre a crește armonios împreună.

Vei obține informații utile pentru dezvoltarea armonioasă a relației dintre tine și ghemotocul tău de la ghemotocii specialiști: Ioana Agachi si Nicoleta Căpraru, psihoterapeuți centrați pe persoană și mămici.

Vom avea și un invitat special alături, o proaspătă mămica pentru a doua oară, care se pricepe de minune în a pune „Povești pe băț”: Dana Nălbaru. Dana ne va vorbi din experiența sa, despre provocările rolului de mamă și despre importanța pregătirii în acest rol.

Avem mulți prieteni alături de noi, care susțin acest seminar și cărora le mulțumim. Astfel, ghemotocii vor avea o zonă de joacă special amenajată pentru ei, unde Bebelibrarie și Pufu Shop le vor pune la dispoziție cărticele și jucării minunate. Gabriel Colța va avea grijă să rămânem cu cât mai multe amintiri frumoase prin fotografiile pe care le va realiza. Fata care Gătește cu Flori pregătește special pentru acest eveniment o Colectie de t’arte dulci cu flori și fructe de sezon. Covata cu maia si Baby Fresh Food ne vor fi alături cu gustări deosebite pentru cei mari, dar și mici. Iar Sloop ne va delecta cu o colecție de sucuri naturale. Nu în ultimul rând, fiecare participant va pleca cu un cadou surpriză din partea Secom, Nutricia și Samas.

Detalii organizatorice:

  • Data: 17 octombrie 2015, între orele 10.00-12.00

  • Cui se adreseaza: Viitorilor și proaspeților părinți, care au copii cu vârsta de maxim 3 ani.

  • Locație: Str. Piața Romană nr. 5 (mansarda Diverta Piața Romană)

  • Investiția voastră: 50 lei/ participant (copiii au intrarea gratuită)

  • Înscrieri: completați formularul de inscriere. Plata se face în contul pe care îl veți primi în urma completării formularului. Pentru mai multe informații sau nelămuriri ne puteți contacta la numerele de telefon: 0744 831 508/ 0721 254 119 sau pe [email protected].

Mulțumim partenerilor media: Radio Romania Cultural, Revista Psychologies, Radio Itsy Bitsy, Gokid, La ceai cu mămici, Bebe Tei, Melc – Codobelc, Haine de alaptat.

Între lumi – părinte și copil” este un seminar despre tine, despre părintele din tine, dar mai ales despre viitorul relației cu ghemotocul tău!

www.euparinteghemotoc.ro


Va invitam sa cititi sfaturi despre cresterea si educarea copilului in rubrica noastra de psihologia copilului.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 17 Octombrie 2015

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Diverta Piata Romana

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Piața Romană nr. 5

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL