Seminar pentru mame. Zece pasi catre o alimentatie sanatoasa

Saturday 29 March 2014

Work At Home Moms Romania si Raluca Schachter invita mamele la seminarul: „Zece pasi catre o alimentatie traditionala, sanatoasa si individuala”

afis wahm nutritieMamele care lucreaza acasa au nevoie de sfaturi practice si eficiente despre cum sa asigure o alimentatie curata si sanatoasa, „jongland” in acelasi timp cu celelalte responsabilitati zilnice.

Procurarea, planificarea si prepararea alimentelor, cat si multe alte aspecte legate de individualitatea metabolica a fiecareia sunt factori esentiali.

Solutia reala pentru tine – singura solutie care va produce schimbarile pe care le doresti – trebuie sa se potriveasca nu numai cu stilul tau de viata existent, dar si cu cerintele tale genetice, metabolice si nutritionale unice.

Afla despre aceste importante aspecte la seminarul despre nutritie si individualitate metabolica – Zece pasi catre o alimentatie traditionala, sanatoasa si individuala.
Detalii:
Pret: 40 ron
Nr. minim de participanti:10, nr. maxim 15
Inscrierile se fac pe [email protected]

Raluca Schachter este un pasionat si dedicat Nutritionist Clinic, specializat in Metabolic Typing® si
Weston A. Price Chapter Leader pentru Romania. Crede cu tarie in alimentatia traditionala, nealterata, intelepciune ancestrala, si stilul de viata sustenabil.

In timpul celor 8 ani petrecuti in Statele Unite, a studiat si practicat nutritia clinica prin metodologia Metabolic Typing®, iar in acest an s-a reintors in Romania pentru a-si continua activitatea. Cu ajutorul acestor cunostinte a reusit sa-si vindece propriile probleme cronice de sanatate, sa le previna pe cele ale fetitei ei, iar acum ajuta multe alte familii cu copii sa beneficieze de acelasi ajutor.

Programele ei de sanatate, testele de laborator si planurile nutritionale ofera o abordare unica, revolutionara, extrem de individualizata si completa asupra sanatatii. Prin intermediul acestei abordari cerintele individuale nutritionale, genetice si biochimice ocupa un loc central si sunt indeplinite prin consumul alimentelor si nutrientilor potriviti pentru fiecare metabolism. Aceasta abordare releva de ce si cum nu exista masuri universale cand vorbim de nutritie si de ce „hrana unui om poate fi otrava
altuia.”

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 29 March 2014

Program:
10:00:00 - 12:00:00

Orasul:

Detalii Locație

TinArt

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
B-dul Iancu de Hunedoara nr.2, bl H6, sc1, et.2, ap. 6.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL