Seminte Libere – Seminte de Comunitate 2020. Eveniment de daruire si schimb de seminte, bulbi, butasi, flori.. si idei libere

Sâmbătă 07 Martie 2020
București

Seminte libere invita cu drag iubitorii de seminte traditionale mici si mari din zona Bucurestiului la asteptatul eveniment de daruire si schimb de seminte, bulbi, butasi, flori.. si idei libere.

Va asteptam asadar sambata, 7 martie, de la orele 10 – 13, pe str. Gazelei nr 44!

Ne vom bucura sa putem lua ceaiul/ cafeaua de dimineata impreuna, sa ne cunoastem sau revedem si sa aducem mai multa siguranta de hrana gustoasa si sanatoasa pentru prezent si generatiilor care vin.

Din programul intalnirii:

10 – 11:00 Luam impreuna cafeaua, ceaiul si povestim despre noi, seminte si comunitate
10 : 13:00 Pe tot parcursul evenimentului, daruire si schimburi de seminte, bulbi, butasi, etc, din surplus, cu sursa de provenienta si metodele de ingrijire cat mai transparente.

12:00 Prezentare despre Banca de Seminte Casa Semintelor, cu Adina M. Moise, coordonator al Bancii de Seminte a Comunitatii si Teodor Terpez.

Ne rezervam dreptul de a schimba ordinea activitatilor, in functie de nevoile din comunitatea locala.

Pentru o buna organizare, va rugam sa va inscrieti ca participanti in urmatorul formular https://docs.google.com/forms/d/1AblNcvxotRvApc1n7peeOmmSRRrXfWpWfMgowJvlidc
Daca aveti copii, ne-am bucura sa veniti cu ei, o sa avem o coltisor pregatit si pentru ei!

Din filozofia Semintelor libere:
… pentru ca Semintele nu le-am inventat noi – ci sunt aici dinaintea noastra, avem datoria sa le pastram mai departe vii, curate, puternice, pentru generatiile care vin.

Nu trebuie sa dai ca sa primesti, nu trebuie sa ai ca sa primesti – raman regulile cele mai importante pe care vrem sa le ducem mai departe.

Unde? Strada Gazelei 44, București

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 07 Martie 2020

Program:
10:00 - 13:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL