Seri Fantastice la MNAR. Spectacole în Aer Liber în Curtea de Onoare

Sâmbătă 01 August 2020
București

Muzeul Național de Artă al României vă invită la spectacole în aer liber!

În perioada 25 iulie – 1 august 2020 Curtea de Onoare a fostului Palat Regal va deveni spațiu pentru spectacole în aer liber susținute de partenerii Teatrul Nottara și Teatrul De Opereta Și Musical „Ion Dacian” din București.

Unde? MNAR, Calea Victoriei 49-53

MNAR va găzdui o serie de evenimente culturale, în cadrul programului „Seri Fantastice” desfășurat în parteneriat cu Teatrul „Nottara” și cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”. În cadrul parteneriatului, instituțiile organizatoare de spectacole vor susține câte două reprezentații în Curtea de Onoare a MNAR. De asemenea, spectatorii vor avea ocazia să viziteze și Galeria Națională, în timpul programului pentru public a MNAR, intrarea fiind inclusă în prețul biletelor.

La fiecare dintre cele patru spectacole s-au pus în vânzare câte 100 de bilete. Locurile pe scaune vor fi alocate în ordinea sosirii spectatorilor.

PROGRAM SERI FANTASTICE

Vineri, 24 iulie 2020, ora 20:00
„Oglinda neagră” – spectacol-concert după schițele lui I.L. Caragiale
Teatrul „Nottara”

Sâmbătă, 25 iulie 2020, ora 19:30
„Seară de operetă românească la Palat”
Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Joi, 30 iulie 2020, ora 20:00
„Praf de stele” de Norm Foster
Teatrul „Nottara”

Sâmbătă, 1 august 2020, ora 19:30
„Opereta, de la Viena la Budapesta”
Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”

Prima săptămână este dedicată artei și culturii românești. Astfel, vineri, 24 iulie 2020, de la ora 20:00, Teatrul „Nottara” va susține prima reprezentație cu „Oglinda neagră”, un spectacol-concert de Cristina Juncu după schițele lui I.L. Caragiale. În distribuție îi regăsim pe Cristina Juncu, Crenguța Hariton, Mihaela Subțirică, Vlad Bălan, Rareș Andrici.

În ziua următoare, pe 25 iulie, de la ora 19:30, este rândul Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” să le ofere celor prezenți o „Seară de operetă românească la Palat”, într-un spectacol ce reuneşte solişti consacraţi ai scenei de operetă din România cu ansamblurile de orchestră, cor şi balet, toate sub conducerea muzicală a dirijorului Constantin Grigore.

În cea de-a doua săptămână reflectorul se mută pe cultura universală, începând de joi, 30 iulie, când Teatrul „Nottara” va juca de la ora 20:00 spectacolul „Praf de stele” de Norm Foster, în regia lui Lucian Sabados, o comedie cu Alexandru Jitea, Luminița Erga, Diana Roman, Ada Navrot.
Sâmbătă, în prima zi a lunii august, de la ora 19:30, Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” închide seria „Serilor fantastice” cu spectacolul „Opereta, de la Viena la Budapesta” în care se vor interpreta arii și duete din operete celebre compuse de E.Kalmann, Franz Lehar, J.Strauss II, C.Zeller, P.Abraham, R.Benatzky siR.Stolz.

Toate evenimentele se vor desfășura cu respectarea deplină a măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru prevenirea infectărilor cu noul coronavirus COVID-19. Prin urmare, scaunele vor fi poziționate la distanță de cel puțin 2 m între ele, purtarea măștii de către spectatori va fi obligatorie pe toată durata reprezentației, iar pentru evitarea aglomerației, accesul se va face începând cu o oră înaintea fiecărei reprezentații.

În prețul biletului este inclusă și vizitarea Galeriei Naționale a MNAR, începând de la data reprezentației până la 30 august 2020 inclusiv, în timpul programului pentru public al muzeului: de miercuri până duminică, orele 11:00-17:00.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 August 2020

Program:
19:30 - 21:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Naţional de Artă al României – MNAR

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Calea Victoriei, 49-53

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL