Skirtbike 2022 – Femei pentru Femei | 17 Aprilie Bucuresti

Duminică 17 Aprilie 2022
București

Dac-ar fi spus cineva că vor urma ani dificili pentru noi toți, în care o lume întreagă să fie afectată, poate că nu mulți ar fi crezut. Din păcate, s-a întâmplat. Pandemia globală nu doar că ne-a pus pe toți pe freeze, așteptând mereu și mereu să revenim la normalitate, dar ne-a și făcut să ne gândim mai în profunzime la viitor, să reflectăm la ce ne dorim, cine suntem, ce facem.

Pandemia a făcut ca industria evenimentelor să fie pusă pe hold, un timp bun de regândire, analiză, introspecție. Așa cum s-a întâmplat și cu evenimentul SkirtBike.
În așteptarea de mai bine, cu gândul la un an 2022 al normalului, la câțiva kilometri de granița cu România a izbucnit războiul. O lovitură grea, la care nimeni nu a rămas indiferent și nici nu o putea face.

Nici noi, comunitatea SkirtBike.

Cu gândul la acel „mai bine”, cu speranța că orice ajutor e acum un ajutor cu atât mai valoros, evenimentul SkirtBike revine, în această primăvară, în 17 aprilie, cu o ediție specială, dedicată femeilor din Ucraina și copiilor lor.

Suntem o comunitate de femei și ne dorim să fim sprijin pentru aceste femei și mame greu încercate acum. Care-au lăsat în urmă soți, părinți, nepoți, bunici.

Nimeni nu le înțelege mai bine acum și nu le poate oferi mai multă încredere, curaj, speranță decât alte femei puternice.

Ne dorim să le ajutăm să revină la o viață normală, așa cum se poate în aceste momente dificile pentru ele, să fim sprijin fizic și moral, pe termen scurt și lung. Suntem aici pentru aceste familii trunchiate, formate din femei curajoase și copiii lor.

Încurajăm mersul pe bicicletă, dar și faptele bune. Vom pedala în acest an, doamne și domnișoare, în același dress code care ne-a consacrat, pentru femeile ucrainene, iar orice kilometru parcurs poate fi transformat în bani, ca donație realizată în parteneriat cu Asociația ZI DE BINE.

START: Palatul Național al Copiilor – zona de pergole

Anul acesta, comunitatea SkirtBike e mai puternică ca oricând. Și ne dorim să batem orice record de participare din edițiile anterioare, să parcurgem împreună mai mulți kilometri ca oricând, în cât mai multe orașe din România, ca să câștigăm, la schimb, un gram de „mai bine”.

Pentru femeile din Ucraina și copiii lor. De la femei, pentru femei.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 17 Aprilie 2022

Program:
De la 15:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Palatul National al Copiilor

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Tineretului 8-10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL