Someș Delivery 2023 | Pentru un Someș mai verde! | Cluj-Napoca

20-21 Mai 2023
Cluj-Napoca

🥳 Save the date! Între 20 – 21 mai, Someș Delivery Cluj revine pe malurile râului!

Continuăm astfel campania Someșul Culoar-Verde Albastru prin care ne propunem transformarea râului într-un culoar natural protejat și apropierea locuitorilor de Someș prin intervenții, activități, dezbateri și evenimente pe teme de sustenabilitate.

Timp de 2 zile ne bucurăm împreună de râul care ne străbate orașul și despicăm firul în patru pentru un Someș mai verde!

👉 Despre tema de anul acesta și locații #SD2023Cluj, aflați mai multe de aici: bit.ly/SD2023ClujNoutăți

Dăm de veste despre program cât se poate de curând!

💚 Stați aproape!


 RECOMANDARE


💧Un eveniment pet-friendly, nature-friendly, river-friendly.

💧Someșul Culoar Verde – Albastru, ediția 2 este un program organizat de Someș Delivery (Asociația MiniMASS) în parteneriat cu Clubul de Cicloturism „Napoca”, Societate Organizată Sustenabil (SOS Someșul Nostru) și Clujul Sustenabil.

Campania Someșul Culoar Verde – Albastru, ediția 2 face parte din programul Cu Apele Curate, implementat cu sprijinul Lidl România. Programul reprezintă un apel la implicare în combaterea și prevenirea poluării cu plastic a apelor Dunării și afluenților săi, adresat membrilor comunităților și autorităților publice din localitățile vizate.
Consiliul Apei este o platformă deschisă de discuții și coagulare a tuturor actorilor urbani și rurali responsabili de râul Someșul Mic sau care beneficiază de acesta în jurul temelor de interes comun ce țin de Culoarul Verde – Albastru al râului. Consiliul Apei a fost inițiat la Someș Delivery Apahida 2021.

#REsetPlastic #SomesulCuloarVerdeAlbastru #ConsiliulApei

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/251437274057939/

Detalii Eveniment

Perioada:
20-21 Mai 2023

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
23:59

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL