Sondaj de Opinie: Obiceiurile de Culcare ale Copilului Tău

Itsy Bitsy FM vrea sa afle obiceiurile de culcare ale copiilor, provocandu-i pe parinti la un concurs. Ajuta-i sa isi dezvolte programul de seara in functie de nevoile si dorintele familiei tale, raspunzand la cateva intrebari, si poti castiga Kitul de Familie Itsy Bitsy.

Somnul copilului este extrem de important pentru o crestere armonioasa. In timp ce puiul tau doarme, i se dezvolta capacitatile cognitive, memoria, concentrarea si imunitatea. Ca urmare, inca de la ora de culcare, somnul copilului ar trebui sa fie unul odihnitor.

Pentru a sustine dezvoltarea tuturor micilor ascultatori, Itsy Bitsy FM deruleaza un sondaj de opinie cu privire la obiceiurile lor de culcare. Astfel, radioul parintilor si al copiilor va putea transforma ora de seara intr-o experienta relaxanta si utila, pentru cei mici.

Mecanism concurs:

Perioada de desfasurare: 12-25 martie 2018.

3 Premii oferite prin tragere la sorti: Kitul de Familie Itsy Bitsy, format din: 2 cani („Cea Mai Buna Mama” si „Cel Mai Bun Tata”), 2 seturi caciulita si fular (unul roz si unul bleu), Caiet de Joaca, carte de colorat, creioane, carioci si afis Itsy Bitsy.

Acceseaza link-ul si completeaza sondajul de opinie.

somnul copiilor Sondaj de opinie: Obiceiurile de culcare ale copilului tau concurs


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU