Spectacol în aer liber „Lumina viziunii” pe Esplanada Teatrului Luceafărul

03-04 Octombrie 2019
Iasi

Centrul Cultural German şi Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iaşi, organizat de Teatrul „Luceafărul” vă invită la un inedit spectacol în aer liber, bazat pe muzică, lumină și coregrafie, joi, 3 octombrie 2019 de la ora 20:30 şi vineri, 4 octombrie 2019 de la ora 20:00 pe Esplanada Teatrului Luceafărul.

Spectacolul de lumini şi culoare intitulat „Lumina viziunii” oferit de artiştii Fenix Theatre Company din Germania este realizat ca spectacol tip Walk Act si îi conduce pe spectatori într-o altă dimensiune. Costumele minunate și fastuoase fac din spectacol o puternică experiență vizuală și poetică, care captează imediat atenția.

Artiştii îmbină arta, dansul, mimica, teatrul de obiect și de mișcare cu instalațiile interactive ca o fuziune a artelor vizuale și artistice. Sunetele și muzica subtile însoțesc în mod delicat performance-ul și creează o atmosferă misterioasă.

Un spectacol de și cu Peter Todorov-Mim, Galina Todorova, Fiona Nord
Nonverbal, 45 min, pentru toate vârstele.

Vă invităm să consultaţi programul integral al Festivalului Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași 2019 la www.luceafarul-theatre.ro

Vă aşteptăm!

Detalii Eveniment

Perioada:
03-04 Octombrie 2019

Ora incepere:
20:00

Orasul:
Iasi

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL