Street Delivery 2020 – ReSoluții pentru oraș

03-05 Iulie 2020
București

Street Delivery se ține! Chiar și în pandemie.

Cum 2020 este un an atipic și ediția de anul acesta este una specială, așa că ne răspândim prin tot orașul și facem un Street Delivery puzzle, prin cartierele orașului și recompus online.

Proiecții de film pe acoperișuri, concerte în grădini, murale prin cartiere, intervenții urbane, turism pe biciclete, ateliere post-izolare, vernisaje de artă în scări de bloc, balcoane deschise și multe alte forme de reziliență civică își vor găsi locul și oamenii într-un București al ReSoluțiilor.

Acestea fiind zise, uite-te pe hartă și vezi ce se întâmplă la tine în cartier: https://bit.ly/2YIi0Vb (încă mai lucrăm pe ea)
Implică-te. Participă. Respectă normele sanitare și bucură-te de bucata ta de oraș.

Street Delivery 2020 :: ReSoluții este un eveniment organizat de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România, co-finanțat prin #TimbrulDeArhitectură.

Am reușit să susținem atât de multe proiecte datorită unor super parteneri și sponsori: BCR prin George, primul banking inteligent din România, Urban Monkey, cel mai optimist suc raw, Kaufland Romania, care ni se alătură pentru prima oară și SavanaCuloare care ne dă culoare.* Urban Monkey susține optimiștii și crede în cei care pun comunitățile creative în mișcare, în cei care au curajul să schimbe lumea, începând cu propriul cartier. Urban Monkey se alătură Street Delivery 2020 pentru a sprijini inițiative cu impact pozitiv asupra Bucureștiului și a locuitorilor săi. Pentru o viață mai bună, pentru oraș și pentru planetă. #optimisticbynature

Detalii Eveniment

Perioada:
03-05 Iulie 2020

Ora incepere:
10:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL