Street Delivery – Global Warning

12-14 Iunie 2015
București

Street Delivery deschide si in acest an strada pentru oameni si o inchide pentru masini in Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj Napoca

Street delivery evenimente pentru copiiEditia din acest an se desfasoara intre 12-13-14 iunie 2015 in 3 orase: ediția #10 în București, ediția #9 în Timișoara și ediția #3 în Iași si prima editia din Cluj, sub numele Somes Delivery. Strazile in care se desfasoara evenimentul vor fi destinate mobilității oamenilor, interacțiunii sociale și libertății de exprimare, vor devenii spații deschise și spontane in care isi vor gasi loc atat arta, arhitectura si urbanismul si sportul, cat si activitatile pentru copii!

 

Street Delivery Bucuresti – activitati pentru copii

Program Street Delivery Junior

Programul complet poate fi consultat la http://street.delivery/index.php/program/.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Harta street delivery Bucuresti

 


 

Street Delivery Iasi

Street delivery Iasi Program vineriStreet delivery Iasi Program Sambata Street delivery Iasi Program duminicaCand? 12- 14 iunie 2015

Unde? Iasi, Str. Vasile Pogor, Gradina Casei Pogor


Street Delivery Timisoara – activitati pentru copii

Street delivery TimisoaraStreet delivery Timisoara Program pagina 2Cand? 12-14 iunie 2015

Unde? Timisoara, B-dul C.D. Loga, (Zona Institutului Francez)


Somes Delivery Cluj Napoca – Mini Reactor aduce activitati pentru copii la Someș Delivery

Mini Reactor reprezinta o platforma dedicata copiilor si parte din “Reactorul de creație și experiment” concept ce sustine arta independenta si care cuprinde teatru independent activ, centru de creație și cercetare, loc de întâlnire si joacă, un spațiu în mișcare în centrul unui oraș dinamic.

Cand? 13-14 iunie 2015; Ora: 11:00

Unde? Pe Somes, intre Podul Napoca si Podul Horea

mini reactorMini Reactor organizeaza evenimente foarte diverse pentru copii: spectacole de teatru de păpuși, spectacole de magie, storytelling, proiecție de animații, ateliere artistice, educaționale și creative și multe alte surprize!

Weekendul acesta, Mini Reactor redescoperă Someșul pentru micii Clujeni !

Duminică 14 iunie, la ora 11:00 Madam Pove îi așteaptă pe copii pe terasa Atelier, tot acolo vă veți întâlni cu cățelușa Bailey, protagonista unui atelier Cric-Cric special.
De la ora 12, alături de psihologul Anca Zăgrian, instructorul canin Iulia Lazăr și desigur, cățelușa Bailey, propun părinților și copiilor un atelier alternativ, pentru dezvoltarea socială și emoțională a copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani, care are la baza povești cu tâlc și activități asistate de animale. Prin intermediul jocului, poveștilor și activităților interactive cu cațelul nostru talentat, copii vor putea să își înțeleagă, accepte și respecte unii altora propriile nevoi, dar și nevoile mediului înconjurător, să conștientizeze relația lor cu natura și impactul pe care îl pot avea asupra mediului.
Activitătatea este precedată de discuții cu părinții.

De al ora 13:00 vă așteptăm în curtea Teatrului Maghiar, împreună cu Dopi-Dop și Stropi-Strop pentru un atelier eco-friendly. Vom învăța să facem marionete din dopuri și apoi ne vom distra cu o bătaie cu apă binevenită într-o zi caldă de vară.

mini reactor locatie Somej Delivery

Un număr de 15 copii, care vor participa pe baza înscrierii la acest workshop vor asculta mai întâi povestea lui ”Dopi-Dop” și a mamei sale, doamna Peta, o poveste eco-friendly în care vom învăța împreună despre reciclare, curaj, încredere în propriile vise, inițiativă personală și despre apariția fantastică a primei marionete din dopuri. Apoi, copii vor învăța cum să își confecționeze singuri o astfel de marionetă și vor pleca acasă cu un nou mic prieten. A treia etapă a activității va fi una extrem de distractivă. Vom organiza un water fight muzical, în care cei mici vor utiliza pet-uri umplute cu apă pentru a se bucura de răcoare într-o zi caldă de vară. Să creștem cu o nouă realitate: Someșul prietenul nostru, într-un mod responsabil.

Detalii Eveniment

Perioada:
12-14 Iunie 2015

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL