Summer Haggle ll – Târguiala de vară. Yard Sale cu Iz de Petrecere

Sâmbătă 21 Iulie 2018
București

Vara e în toi, dorul de vacanță e mare…. dar nu ne lăsăm deloc descurajați când știm că ne putem ascunde în grădina de la Acuarela, sub umbreluțe colorate.

Ce să mai zic, când adaugi și niște garderobe de toată frumusețea, etalate fără rușine, prețuri nu doar cinstite, dar și negociabile, muzică și voie bună la fiecare colț, eu zic că n-ai cum să nu fii tentat să ne faci o vizită.

Peste toate astea te poți desfăta cu super burgeri, smoothie-uri delicioase și limonade cum nu găsești în altă parte. Nu te speria că avem și bere pentru toate gusturile, nici vinul nu ne lipsește, iar pe restul nici nu le mai zic, că sigur îți fac poftă.

Dacă încă nu te-ai prins, ce facem noi e un fel de Yard Sale cu iz de petrecere. Și dacă nici asta nu te-a lămurit, eu zic mai bine să vii pe 21 iulie încă de pe la 12:00 să vezi cu ochii tăi că se poate târgui și dansând, cu paharul de limonadă în mână. Ia cu tine și copiii, soțul, prietenul, prietenele, bunica, nepoata, cățelul, pisica, sau pe cine mai vrei tu, căci sigur nu se va plictisi la noi!

Iar dacă ai haine, accesorii, dar și jucării, cărți, sau mai știu eu ce lucruri de care te împiedici prin casă, dar care sunt încă în stare foarte bună, și ai vrea să le dai mai departe, trimite un mail la adresa ye[email protected] și îți spunem acolo tot ce ar trebui să știi.

Intrarea pentru vizitatori este liberă, iar spațiul este super prietenos cu copiii!

https://www.facebook.com/events/637363739950794/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Iulie 2018

Program:
12:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL