SuperTeach 2019 | Cluj Napoca

01-03 Noiembrie 2019
Cluj-Napoca

De ce SuperTeach?

Știm că există profesori care obișnuiesc să facă lucrurile altfel în clase, reuşind să se abată de la sistemul clasic de predare pentru a oferi experiențe educaționale inedite elevilor. Mai știm că acești profesori sunt excepția de la sistem, iar noi ne dorim ca toți profesorii să fie „profesori altfel”.

Astfel, am inițiat proiectul SuperTeach – pentru că vrem să fim alături de profesorii care vor să facă lucrurile diferit. Sistemul educaţional românesc are nevoie de schimbare, iar profesorii, cu susținerea comunităților SuperTeach, pot descoperi măreția din fiecare copil.

SuperTeach susține această transformare prin 3 direcții:

1. Conferințele SuperTeach – evenimente cu durata de o zi, unde participanţii asistă la discursuri și iau parte la ateliere pe teme educaționale;

2. Programul de formare Mentalitatea Deschisă în Educație – curs oferit GRATUIT profesorilor participanți la conferințe, creat de Institutul Arbinger, lider global în schimbarea mentalității și susținut de Institutul Dezvoltării Personale, în urma căruia participanții sunt certificați și primesc acces la platforma internațională de resurse Arbinger. Acest curs poate fi completat ulterior de Formarea de Formatori, un curs ce le oferă ocazia de a deveni formatori SuperTeach pentru alți profesori interesați de program;

3. Îndrumarea profesorilor-facilitatori în crearea comunităților locale SuperTeach, care să implice în schimbarea de mentalitate reprezentanți ai întregii societăți civile (părinți, ONG-uri, mediul de afaceri, autorități locale etc).

Ce se întâmplă la Conferințele SuperTeach?

Conferințele SuperTeach sunt evenimente destinate atât profesorilor, cât și persoanelor interesate de educație.
Conferințele au o parte alocată discuțiilor și discursurilor – susținute de profesori, antreprenori, oameni de afaceri și una destinată atelierelor practice, unde profesorii pun în aplicare conceptele abordate de către invitați.

Astfel, participanții intră în contact cu conceptul de mentalitate deschisă în educație, sub diversele sale aspecte şi descoperă cum poate fi folosit pentru a îmbunătăți experiența educațională.

Cu ce sunt diferite Zilele SuperTeach față de o conferință SuperTeach obișnuită?

Foarte mulți dintre participanții de la Conferințele SuperTeach ne-au mărturisit că și-ar fi dorit să poată intra în contact cu mai mulți vorbitori sau să poată avea acces la mai multe ateliere practice. Entuziasmul lor ne-a determinat să organizăm acest format special – Zilele SuperTeach – care oferă o agendă extinsă de workshop-uri și conferințe, cu durata de 3 zile.

Care este programul Zilelor SuperTeach Cluj?

Vineri, 01 noiembrie (17.00 – 19.00) – ateliere practice (la sediul FSEGA)
Sâmbătă, 02 noiembrie (09.30 – 17.30) – conferința (la BT Arena)
Duminică, 03 noiembrie (9:00 – 11:00 și 11.30 – 13.30) – ateliere practice (la sediul FSEGA)

Printre tematicile abordate se numără dezvoltarea deprinderilor de leadership la elevi și profesori, educația juridică în școli, metode de a preda cu resurse minime și concepte mai puțin atinse până acum în contexte educaționale, cum ar fi starea de bine a profesorului sau cele mai importante abilități pentru meseriile viitorului.

Totodată, Zilele SuperTeach oferă profesorilor oportunitatea de a intra în contact cu reprezentanți ai Institutului Arbinger SUA, care le vor răspunde la întrebări legate de ce înseamnă Mentalitatea Deschisă în Educație și cum poate fi aceasta aplicată la orele de clasă, dar și în viața de zi cu zi.

MAI MULTE DETALII DESPRE VORBITORI, AGENDĂ ȘI MODALITĂȚI DE ÎNSCRIERE:

Dacă ești profesor, poți achiziționa bilete cu 50% reducere, iar dacă rezervi mai multe bilete în cadrul aceleiași comenzi, vei beneficia automat de o reducere suplimentară.

Dacă ești părinte sau absolvent, îi poți oferi cadou unui profesor participarea la Zilele SuperTeach.

Intră acum pe site și află cum:
https://www.superteach.ro/editii/cluj-napoca-2019/

Unde? Bt Arena Cluj-Napoca


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
01-03 Noiembrie 2019

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL