Tabără de Vară pentru Adolescenți 12 – 18 ani | 17-22 iunie 2019. Descoperim Bucovina și tărâmul din noi înșine!

SOCA TOUR propune adolescenților cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani (prin intermediul și recomandarea părinților) o tabără de vară în perioada 17-22 IUNIE 2019 prin care tânărul va avea ocazia de a înțelege mai bine propriile comportamentele din familie și din societate, pentru a ști cum să le gestioneze mai eficient.

Descoperim Bucovina și tărâmul din noi înșine!

Preț: 990 RON

Durată: 6 zile/5 nopti

De ce aleg oferta: Taberele de vară sunt surse excelente de învățare (prin atelierele susținute de traineri specializați) și relaxare activă (drumeții, jocuri, vizite turistice, foc de tabără) prin care adolescenții învață că viața trebuie trăită pas cu pas, nu prea devreme, nici prea tărziu, iar fiecare etapă trebuie luată ca atare, încet și sigur.

Oferta include: Cazare cu pensiune completă, ateliere educative și interactove, formatori, ghizi, animatori, transport la obiective, materiale și consumabile.

Taberele de vară sunt surse excelente de învățare (prin atelierele susținute de traineri specializați) și relaxare activă (drumeții, jocuri, vizite turistice, foc de tabără) prin care adolescenții învață că viața trebuie trăită pas cu pas, nu prea devreme, nici prea tărziu, iar fiecare etapă trebuie luată ca atare, încet și sigur.

Adolescentul este încercat de tendinţe contradictorii, de îndoieli şi oscilaţii, pe care le administrează cu greu. Adolescenţa devine, astfel, vârsta cea mai conflictuală la nivel interior. Părinţii nu înţeleg împotrivirea copiilor lor, sunt dezamăgiţi din cauză că le sunt înşelate aşteptările, în timp ce, de fapt, aceasta este doar o treaptă către următorul stadiu al maturizării.

Tabără de Vară pentru Adolescenți 13 – 18 ani Bucovina pod
Ghizi și animatori cu experiență în lucrul cu tinerii marca SOCA TOUR vor întreține vie atmosfera de tabără prin activități sportive, interactive, de cultură generală și perspicacitate.

Tabără de Vară pentru Adolescenți 13 – 18 ani Bucovina padure drumetie
Formatori experimentați „Școala Familiei” (Proiect ce se desfășoară la nivel internațional) au în vedere următoarele obiective:
• Prezentarea etapelor adolescenţei;
• Definirea stimei de sine la adolescenţi;
• Prezentarea importanței formării caracterului;
• Familiarizarea participanților cu modul de funcționare a creierului (sistemul limbic și cortexul prefrontal);
• Prezentarea tipurilor de dependențe moderne (mâncare, TV, internet, Facebook, pornografie);
• Analizarea factorilor de risc de ordin personal, familial și social.

Programul complet al taberei se poate verifica în imaginile atașate în cadrul evenimentui postat pe Facebook și pe website-ul https://socatour.ro/ro/proiecte/.

Tabără de Vară pentru Adolescenți 13 – 18 ani Bucovina locatieTARIFE

1050 RON/PERSOANĂ

1 Gratuitate la fiecare 7 persoane plătitoare (în cazul înscrierii unor grupuri mai mari) + posibilitatea de a beneficia de un tarif mai mic pentru fiecare participant.

990 RON –> PÂNĂ LA 10 MAI. Urmăriți pagina de Facebook pentru următoarele promoții! 
Se acceptă și vouchere de vacanță.

Ce include costul de participare:

– 5 nopți cazare 3* cu pensiune completă în Bucovina a Pensiunea Izvorul Bucovinei, Șaru Dornei (lângă Vatra Dornei) (3 mese pe zi);
– 4 ateliere educative si interactive susținute de traineri profesioniști marca Școala Familiei și SOCA TOUR;
– Drumeții conform programului, o excursie de 1 zi cu autocarul, ateliere, activități în natură, prezentări și concursuri susținute de ghizi și însoțitori marca SOCA TOUR;
– Gustări în timpul atelierelor;
– Transportul la obiectivele turistice;
– Psicină în aer liber;
– Materiale si consumabile;
– Asistență medicală.

Tariful nu include:
– Transportul până la locație; Putem asigura contra cost transportul pană la locație, în funcție de numărul de inscriși din localitatea respectivă. Din București se va pune la dispoziție un minivan sau au minibus.
– Bilete de intrare la obiectivele turistice.

Înscrieri se fac prin SMS/Whatsapp/Email/Telefonic, apoi prin completarea fișei de inscriere și achitarea unui avans de 20% din tariful de mai sus. Diferența, se achită cel mai tarziu la sosirea la pensiune.

Contact:

Telefon: 0729845518 
E-mail: [email protected]
Website: www.socatour.ro/ro

Note:
* Programul poate suferi modificări în funcţie de solicitări.
** Cazarea se face la pensiuni de 3* în camere de 2-3 locuri și apartamente cu baie proprie, parcare, restaurant propriu, săli de activități și curte spațioasă.

Tabara_pentru_adolescenti_Bucovina_gokid

Tabara_pentru_adolescenti_Bucovina_2_gokid.jpg

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU