Tabara pentru copii si parinti – Family Building 1-7 iulie 2013

Inscrieri la Family Building 1-7 iulie 2013: Tabara pentru copii si parinti

tabara copii si parinti iulie 2013După prima încercare (reuşită!!, după părerea noastră şi a celor care au participat) din vara trecută, când Momo şi prietenii săi au plecat să trăiască poveştile în locul de baştină al baronului Bruckenthal – Nocrich – un sat care şade pe un mare zăcământ de sare, anul acesta anunţam TAM TARAM TAM TAM RAM plecarea într-o nouă TABĂRĂ pentru copii şi părinţi – Family Building.

Căutam 10 familii cu copii, pentru a recrea Lumea lui Momo departe de casa dar aproape de sufletele noastre, într-un loc de poveste: satul Nocrich la 30 km distanţă de Sibiu, bla Centrul Cercetăşesc SCOUT, in perioada 1-7 iulie 2013.

Ce este Family Building?

Este o tabără de vară pentru copii și părinți în care ne vom deconecta total de la ritmul vieţii noastre, pentru a ne conecta la un alt ritm. Ne vom juca în fiecare zi cu copiii noştri aşa cum vrem în fiecare zi, dar nu avem timp. Vom fi pe rând indieni, brutari, povestitori şi ne vom bucura împreună de jocurile copilăriei noastre. Dacă copilul are deja 4 ani sau se apropie de 11/12 ani este perfect pentru el să îi placă ce punem noi la cale.

Copiii mici, de 1-3 ani vor avea spaţiul lor dedicat cu jucării senzoriale pe care le vor explora aşa cum ştiu ei mai bine şi supravegheaţi în permanenţă de un Trainer Lumea lui MOMO.

tabara copii si parinti, family, iulie 2013

Vom locui împreună timp de 7 zile într-o casă parohiala construită la 1790, acum centrul cercetăşesc Nocrich http://nocrich.scout.ro/, în satul în care s-a născut baronul Bruckenthal şi ne vom aminti cum este să stai în tabără. Vom dormi în Centrul Cercetăşesc (Casa Parohiala), la pensiunea din vecinătate sau în curtea casei, la cort.

În plus, ai ocazia să stai pentru prima dată la cort cu copilul tău sau în camere cu pături suprapuse ca în copilăria ta! Devii cool pentru el!

Vom simți natura autentică de la țară înconjurați de obiecte vechi în culoare și simțire, facem drumeţii şi redescoperim minuni uitate din inima Transilvaniei

Vom alege cele mai proaspete legume, cereale şi fructe şi vom găti împreună cu Mira în bucătăria casei, ne vom coace pâine în cuptorul cu lemne din şopron şi vom face hora în jurul ceaunului încins din curte, în care vom arunca bunătăţi sănătoase.

Vom călători împreună pentru a descoperi Moara Veche şi Povestea Pâinii din Valea Hartibaciului, ne vom cocoţa în Turnul Bisericii Fortificate din Nocrich, vom asculta poveştile din sat, vom face drumeţii prin pădure după fragi şi mure, sunătoare şi alte plante medicinale

Vom învăţa câte ceva despre cercetăşie şi vom experimenta niscaiva jocuri pe care să le aducem apoi acasă. Serile ne vor aduce pe toţi în jurul focului de lemne, la poveşti şi cântece cu chitara…

Este bine să ştiţi că am început deja înscrierile şi mai avem locuri doar pentru 7 familii. Dacă vă place, scrieţi-ne şi vă dăm mai multe detalii. Sau sunaţi-ne,cum vă este mai simplu, 0723.565.113, [email protected]

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU